Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klokan Boys 1905 FK Sherfi Ostrava `10
4 - 4 - 2 Tactiek Gegenpress3232
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 44.1
uitmuntend Schieten goed
goed Passen matig
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Brzezik rent richting de bal. Bustos onderschept slim de pass. Hlavsa met een sublieme pass. Carache rent richting de bal. Carache draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Lemnaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaňko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Notten passt de bal met de wreef. Linker is nu in balbezit. Linker met een sublieme pass. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Świężawski is nu in balbezit. Bustos onderschept slim de pass. Bustos geeft een hoge lob. Carache springt en kopt de bal. Negură maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Sherfi Ostrava `10 1:0

19e minuut.
Notten passt de bal in één keer door. Hrvelj speelt de bal door. Linker speelt de bal door. Carache is nu in balbezit. Carache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bustos passt de bal met de wreef. Lučka rent richting de bal. Lučka passt de bal in één keer door. Carache rent richting de bal. Carache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Lučka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučka probeert naar een medespeler te passen. Bustos rent richting de bal. Bustos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Peklo probeert de bal met de borst te controleren. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Peklo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peklo krijgt een gele kaart. Brzezik raakt geblesseerd tijdens het duel. Brzezik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blanco maakt een snoekduik en kopt de bal. Rial bokst de bal weg.

36e minuut.
Hlavsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavsa passt de bal met de wreef. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos draait met de bal, schiet en ... Negură werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Hrvelj heeft problemen om de bal te vangen. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Sherfi Ostrava `10 2:0

38e minuut.
Lučka met een sublieme pass. Özkelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos verovert de bal door een tackle van achteren. Bustos schiet op doel. Negură werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Sherfi Ostrava `10 3:0

40e minuut.
Linker bereikt de bal nog maar net als eerste. Linker geeft de bal voor. Świężawski probeert naar een medespeler te passen. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos schiet op doel. Negură verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hrvelj probeert de bal aan de voet te houden. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Sherfi Ostrava `10 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klokan Boys 1905 34%, FK Sherfi Ostrava `10 66%.
Klokan Boys 1905 - FK Sherfi Ostrava `10 4:0

48e minuut.
Daar is Carache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkelleci is nu in balbezit. Carache onderschept slim de pass. Carache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Sherfi Ostrava `10 5:0

52e minuut.
Lučka is nu in balbezit. Lučka geeft een lange en hoge pass. Bustos rent richting de bal. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache draait met de bal, schiet en ... Negură probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linker met de inworp. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache geeft een lange en hoge pass. Lučka krijgt zijn hoofd ertegen. Negură kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bustos is nu in balbezit. Özkelleci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bustos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lučka neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Sherfi Ostrava `10 6:0

55e minuut.
Hlavsa is nu in balbezit. Hlavsa geeft een hoge lob. Özkelleci rent richting de bal. Bustos onderschept slim de pass. Bustos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Notten passt de bal met de wreef. Vaňko rent richting de bal. Linker verovert de bal door een tackle van achteren. Linker geeft de bal voor. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Notten onderschept slim de pass. Notten geeft een hoge lob. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Sherfi Ostrava `10 7:0

62e minuut.
Lučka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučka passt de bal met de wreef. Hrvelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache onderschept slim de pass. Carache schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Peklo met een sublieme pass. Daar is Notten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notten geeft een lange en hoge pass. Carache is nu in balbezit. Carache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučka onderschept slim de pass. Lučka passt de bal zonder na te denken. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos haalt uit met een fantastische trap. Negură probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Helko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hlavsa rent richting de bal. Hlavsa passt de bal met de wreef. Lučka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučka passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bărbulescu speelt de bal door. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Peklo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peklo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Carache rent richting de bal. Bustos rent richting de bal. Świężawski is nu in balbezit. Bustos onderschept slim de pass. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Notten passt de bal in één keer door. Lučka geeft de bal voor. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache draait met de bal, schiet en ... Negură probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Sherfi Ostrava `10 8:0

87e minuut.
Lemnaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemnaru geeft een hoge lob. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Sherfi Ostrava `10 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klokan Boys 1905 32%, FK Sherfi Ostrava `10 68%.
Klokan Boys 1905 - FK Sherfi Ostrava `10 9:0