Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konečná SKHM
koda Tactiek A
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 43.4
formidabel Schieten matig
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Theiss met een sublieme pass. Torlaković is nu in balbezit. Torlaković speelt de bal door. Baroš is nu in balbezit. Baroš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Coşerea geeft een hoge lob. Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu begaat een overtreding. Negomireanu krijgt een gele kaart. Rastrello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Theiss met een snel genomen vrije trap. Rastrello springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dan geeft een hoge lob. Inworp. Bejat met een snelle inworp. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed draait met de bal, schiet en ... Tlampač kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gombač geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rastrello springt en kopt de bal. Tlampač probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - SKHM 1:0

10e minuut.
Ahmed kopt de bal weg. Daar is Božovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rastrello rent richting de bal. Rastrello draait met de bal, schiet en ... Tlampač probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - SKHM 2:0

12e minuut.
Negomireanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - SKHM 3:0

15e minuut.
Durmoqov verovert de bal door een tackle van achteren. Durmoqov geeft de bal voor. Negomireanu speelt de bal door. Daar is Rastrello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rastrello schiet op doel. Tlampač probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Stoichiţă probeert de bal aan de voet te houden. Durmoqov is nu in balbezit. Durmoqov passt de bal in één keer door. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Božovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Berri is nu in balbezit. Torlaković maakt een afschuwelijke overtreding. Torlaković krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Theiss passt de bal in één keer door. Hujdurović is nu in balbezit. Hujdurović met een sublieme pass. Baroš is nu in balbezit. Baroš draait met de bal, schiet en ... Anfora bokst de bal weg.

41e minuut.
Gombač rent richting de bal. Rossen is nu in balbezit. Gombač bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombač geeft een hoge lob. Rastrello springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Berri rent richting de bal. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed draait met de bal, schiet en ... Rastrello is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 44%, SKHM 56%.
FC Konečná - SKHM 3:0

49e minuut.
Pécout bereikt de bal nog maar net als eerste. Pécout probeert naar een medespeler te passen. Rysio is nu in balbezit. Rossen onderschept slim de pass. Rossen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Berri is nu in balbezit. Berri passt de bal met de wreef. Božovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiss onderschept slim de pass. Theiss geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Bejat met een snelle inworp. Torlaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Berri begaat een overtreding. Berri krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ahmed is nu in balbezit. Ahmed passt de bal in één keer door. Rastrello rent richting de bal. Rastrello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - SKHM 4:0

78e minuut.
Coşerea kopt de bal weg. Włodowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Baroš de bal. Baroš draait met de bal, schiet en ... Coşerea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Berri bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlaković onderschept slim de pass. Torlaković met een sublieme pass. Besek rent richting de bal. Besek geeft een hoge lob. Anfora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Bejat speelt de bal door. Berri is nu in balbezit. Berri geeft een lange en hoge pass. Rossen rent richting de bal. Rossen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - SKHM 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 52%, SKHM 48%.
FC Konečná - SKHM 5:0