Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKHM FC Konečná
A Tactiek koda
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.1 gemiddelde waardering 54.6
weak Schieten excellent
good Passen solid
average Verdedigen very good


3e minuut.
Torlaković passt de bal in één keer door. Bejat is nu in balbezit. Baroš maakt een afschuwelijke overtreding. Baroš is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Hujdurović probeert naar een medespeler te passen. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă schiet op doel. Durmoqov probeert de bal aan de voet te houden. Torlaković bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gombač is nu in balbezit. Gombač passt de bal met de wreef. Rastrello rent richting de bal. Rastrello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKHM - FC Konečná 0:1

14e minuut.
Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello speelt de bal door. Gombač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen is nu in balbezit. Rossen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Pécout speelt de bal door. Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen probeert naar een medespeler te passen. Gombač geeft de bal voor. Rastrello maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKHM - FC Konečná 0:2

42e minuut.
Borowik passt de bal met de wreef. Pécout is nu in balbezit. Stoichiţă onderschept slim de pass. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. Coşerea probeert de bal aan de voet te houden. Kutsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKHM 38%, FC Konečná 62%.
SKHM - FC Konečná 0:2

51e minuut.
Bejat probeert naar een medespeler te passen. Berri probeert naar een medespeler te passen. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rossen rent richting de bal. Rysio onderschept slim de pass. Rysio met een sublieme pass. Rastrello is nu in balbezit. Rastrello draait met de bal, schiet en ... Tlampač bokst de bal weg. Rossen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tlampač maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Theiss kopt de bal weg. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Theiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen is nu in balbezit. Rossen passt de bal met de wreef. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Theiss verovert de bal door een tackle van achteren. Theiss passt de bal zonder na te denken. Gombač probeert naar een medespeler te passen. Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen is nu in balbezit. Rossen passt de bal met de wreef. Rastrello rent richting de bal. Rastrello schiet op doel. Tlampač bokst de bal weg.

74e minuut.
Berri met een snelle inworp. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ahmed is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rastrello neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
SKHM - FC Konečná 0:3

75e minuut.
Gombač passt de bal met de wreef. Rossen is nu in balbezit. Rossen geeft de bal voor. Rastrello is nu in balbezit. Rastrello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rossen met een sublieme pass. Gombač bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombač passt de bal met de wreef. Ahmed rent richting de bal. Ahmed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pécout is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stoichiţă. Pécout is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pécout zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rastrello is nu in balbezit. Rastrello haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SKHM - FC Konečná 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKHM 55%, FC Konečná 45%.
SKHM - FC Konečná 0:4