Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gejza FC Caravelas
QQQ Tactiek 442 zkouška
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 53
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


15e minuut.
Grisostomi passt de bal met de wreef. Jáksó is nu in balbezit. Met opzet legt Wiggers zijn tegenspeler op de grond. Wiggers krijgt een gele kaart. Jáksó raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Larcinesi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Hadahonil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casillas Fernández speelt de bal door. Pulga onderschept slim de pass. Grisostomi rent richting de bal. Grisostomi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Grisostomi probeert de bal aan de voet te houden. Légrády bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrády geeft een hoge lob. Sánchez Ramírez rent richting de bal. Sánchez Ramírez schiet op doel. Selke bokst de bal weg.

45e minuut.
Giesteira controleert de bal met de borst. Sánchez Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giesteira. Giesteira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 51%, FC Caravelas 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gejza - FC Caravelas 0:0

51e minuut.
Légrády geeft een lange en hoge pass. Poruba geeft een lange en hoge pass. Sánchez Ramírez kan de bal niet met de borst controleren. Sánchez Ramírez schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Master bereikt de bal nog maar net als eerste. Master geeft een lange en hoge pass. Jáksó rent richting de bal. Jáksó draait met de bal, schiet en ... Sommerlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Pulga met een sublieme pass. Légrády met een sublieme pass. Powierża kan de bal niet met de borst controleren. Grisostomi verovert de bal door een tackle van achteren. Grisostomi draait met de bal, schiet en ... Sommerlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Pulga geeft een lange en hoge pass. Master geeft een lange en hoge pass. Stankiewicz is nu in balbezit. Jáksó verovert de bal door een tackle van achteren. Jáksó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Giesteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers onderschept slim de pass. Wiggers passt de bal in één keer door. Rostřikovač is nu in balbezit. Rostřikovač schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Hadahonil onderschept slim de pass. Sánchez Ramírez rent richting de bal. Sánchez Ramírez passt de bal in één keer door. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač draait met de bal, schiet en ... Selke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 41%, FC Caravelas 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gejza - FC Caravelas 0:0