Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klokan Boys 1905 FC Konečná
4 - 4 - 2 Tactiek koda
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 54.9
formidable Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Lučka speelt de bal door. Pécout bereikt de bal nog maar net als eerste. Linker onderschept slim de pass. Carache heeft problemen om de bal te vangen. Carache schiet op doel. Anfora bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FC Konečná 1:0

11e minuut.
Linker rent richting de bal. Linker passt de bal zonder na te denken. Bustos rent richting de bal. Carache is nu in balbezit. Carache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FC Konečná 2:0

13e minuut.
Theiss met een sublieme pass. Rossen rent richting de bal. Linker rent richting de bal. Rossen verovert de bal door een tackle van achteren. Rossen geeft een hoge lob. Paal! Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Berri neemt de hoekschop. Rastrello springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FC Konečná 2:1

15e minuut.
Berri rent richting de bal. Lučka onderschept slim de pass. Lučka met een sublieme pass. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Durmoqov rent richting de bal. Bustos verovert de bal door een tackle van achteren. Carache is nu in balbezit. Carache draait met de bal, schiet en ... Anfora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FC Konečná 3:1

21e minuut.
Notten speelt de bal door. Lučka heeft problemen om de bal te vangen. Lučka probeert naar een medespeler te passen. Bustos rent richting de bal. Bustos draait met de bal, schiet en ... Anfora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Coşerea verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hlavsa zal de hoekschop nemen. Bustos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FC Konečná 4:1

38e minuut.
Mirković kopt de bal weg. Ahmed heeft problemen om de bal te vangen. Ahmed met een sublieme pass. Rastrello is nu in balbezit. Rastrello haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Rio speelt de bal door. Hlavsa rent richting de bal. Hlavsa passt de bal in één keer door. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Rastrello passt de bal in één keer door. Rio is nu in balbezit. Rio probeert naar een medespeler te passen. Bustos is nu in balbezit. Bustos haalt uit met een fantastische trap. Anfora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Coşerea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carache is nu in balbezit. Carache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mirković kopt de bal weg. Carache is nu in balbezit. Carache probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bustos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustos schiet op doel. Anfora bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klokan Boys 1905 36%, FC Konečná 64%.
Klokan Boys 1905 - FC Konečná 4:1

47e minuut.
Carache geeft een lange en hoge pass. Coşerea onderschept slim de pass. Hlavsa met een sublieme pass. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bustos de bal. Theiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavsa is nu in balbezit. Hlavsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Coşerea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coşerea geeft een hoge lob. Inworp. Helko met de inworp. Hlavsa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Notten met een sublieme pass. Daar is Carache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carache probeert naar een medespeler te passen. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bustos rent richting de bal. Bustos passt de bal zonder na te denken. Carache is nu in balbezit. Carache haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Durmoqov de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Coşerea geeft de bal voor. Inworp. Hlavsa met de inworp. Lučka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mirković passt de bal zonder na te denken. Pécout heeft problemen om de bal te vangen. Pécout verovert de bal door een tackle van achteren. Bustos rent richting de bal. Bustos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Notten geeft een hoge lob. Coşerea heeft problemen om de bal te vangen. Bustos rent richting de bal. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache schiet op doel. Anfora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bustos de bal. Bustos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FC Konečná 5:1

83e minuut.
Berri probeert naar een medespeler te passen. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache passt de bal in één keer door. Bustos rent richting de bal. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FC Konečná 6:1

90e minuut.
Rastrello kopt de bal weg. Berri rent richting de bal. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed passt de bal met de wreef. Gombač geeft een lange en hoge pass. Peklo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rastrello heeft problemen om de bal te vangen. Rastrello haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klokan Boys 1905 42%, FC Konečná 58%.
Klokan Boys 1905 - FC Konečná 6:1