Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klokan Boys 1905 FC Caravelas
4 - 4 - 2 Tactiek 442 zkouška
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 56.4
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Master heeft problemen om de bal te vangen. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Master begaat een overtreding. Carache is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Notten wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Giesteira geeft een hoge lob. Inworp. Hlavsa met een snelle inworp. Lučka geeft de bal voor. Džuverović kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FC Caravelas 1:0

13e minuut.
Larcinesi passt de bal in één keer door. Opiela rent richting de bal. Opiela passt de bal met de wreef. Rubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubarth geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kiersgaard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Linker de bal. Grisostomi rent richting de bal. Grisostomi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klokan Boys 1905 - FC Caravelas 1:1

23e minuut.
Opiela passt de bal zonder na te denken. Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard passt de bal zonder na te denken. Grisostomi is nu in balbezit. Grisostomi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lučka is nu in balbezit. Lučka passt de bal zonder na te denken. Notten geeft de bal voor. Carache krijgt zijn hoofd ertegen. Habowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FC Caravelas 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klokan Boys 1905 54%, FC Caravelas 46%.
Klokan Boys 1905 - FC Caravelas 2:1

49e minuut.
Kiersgaard rent richting de bal. Rio onderschept slim de pass. Lučka met een sublieme pass. Bustos rent richting de bal. Bustos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rubarth passt de bal in één keer door. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi passt de bal in één keer door. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bustos probeert de bal met de borst te controleren. Giesteira is nu in balbezit. Bustos onderschept slim de pass. Bustos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FC Caravelas 3:1

63e minuut.
Helko kopt de bal weg. Rubarth rent richting de bal. Hlavsa begaat een overtreding. Hlavsa krijgt een gele kaart. Rubarth raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rubarth kan niet meer verder spelen. Kubot komt het veld opgelopen. Cartaxeiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grisostomi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Grisostomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisostomi passt de bal in één keer door. Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard haalt uit met een fantastische trap. Rio probeert de bal aan de voet te houden. Peklo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Džuverović passt de bal zonder na te denken. Larcinesi rent richting de bal. Notten onderschept slim de pass. Notten geeft een lange en hoge pass. Bustos krijgt zijn hoofd ertegen. Habowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Normann is nu in balbezit. Linker verovert de bal door een tackle van achteren. Linker geeft een hoge lob. Bustos is nu in balbezit. Bustos haalt uit met een fantastische trap. Habowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bustos rent richting de bal. Bustos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FC Caravelas 4:1

75e minuut.
Linker rent richting de bal. Linker geeft een lange en hoge pass. Giesteira heeft problemen om de bal te vangen. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Giesteira is nu in balbezit. Giesteira passt de bal zonder na te denken. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard schiet op doel. Peklo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FC Caravelas 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klokan Boys 1905 52%, FC Caravelas 48%.
Klokan Boys 1905 - FC Caravelas 4:2