Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caravelas Klokan Boys 1905
442 zkouška Tactiek 4 - 4 - 2
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten formidable
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Normann passt de bal in één keer door. Džuverović speelt de bal door. Mirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisostomi onderschept slim de pass. Grisostomi schiet op doel. De bal raakt de paal.

2e minuut.
Casillas Fernández onderschept slim de pass. Casillas Fernández geeft een hoge lob. Mirković kopt de bal weg. Grisostomi heeft problemen om de bal te vangen. Grisostomi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Klokan Boys 1905 1:0

8e minuut.
Master geeft een lange en hoge pass. Jáksó rent richting de bal. Helko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Helko krijgt een gele kaart. Jáksó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jáksó legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Klokan Boys 1905 2:0

11e minuut.
Helko speelt de bal door. Notten probeert naar een medespeler te passen. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos haalt uit met een fantastische trap. Selke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Klokan Boys 1905 2:1

12e minuut.
Džuverović is nu in balbezit. Džuverović geeft een hoge lob. Grisostomi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jáksó de bal. Jáksó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mirković trapt de bal weg. Larcinesi kopt de bal weg. Jáksó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáksó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Klokan Boys 1905 3:1

16e minuut.
Linker rent richting de bal. Linker passt de bal zonder na te denken. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache schiet op doel. Selke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Klokan Boys 1905 3:2

19e minuut.
Carache geeft de bal voor. Hlavsa kopt de bal weg. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos draait met de bal, schiet en ... Selke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Caravelas - Klokan Boys 1905 3:3

19e minuut.
Lučka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

23e minuut.
Lemnaru geeft een hoge lob. Inworp. Normann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jáksó rent richting de bal. Jáksó schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Grisostomi passt de bal met de wreef. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi speelt de bal door. Normann is nu in balbezit. Normann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Klokan Boys 1905 4:3

45e minuut.
Larcinesi rent richting de bal. Helko verovert de bal door een tackle van achteren. Bustos rent richting de bal. Bustos schiet op doel. Selke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Caravelas - Klokan Boys 1905 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 47%, Klokan Boys 1905 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Caravelas - Klokan Boys 1905 4:4

47e minuut.
Notten bereikt de bal nog maar net als eerste. Notten speelt de bal door. Carache rent richting de bal. Bustos is nu in balbezit. Bustos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Mirković rent richting de bal. Mirković geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Normann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jáksó geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Klokan Boys 1905 5:4

53e minuut.
Notten is nu in balbezit. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi speelt de bal door. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Klokan Boys 1905 6:4

54e minuut.
Lemnaru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Normann met een snelle inworp. Jáksó rent richting de bal. Jáksó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Klokan Boys 1905 7:4

56e minuut.
Klungelig pakt Bustos de bal. Kiersgaard speelt de bal door. Casillas Fernández speelt de bal door. Grisostomi heeft problemen om de bal te vangen. Grisostomi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Normann met een sublieme pass. Grisostomi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Helko is nu in balbezit. Casillas Fernández onderschept slim de pass. Casillas Fernández geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Klokan Boys 1905 8:4

65e minuut.
Inworp. Linker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Notten rent richting de bal. Notten geeft de bal voor. Larcinesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Selke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Giesteira rent richting de bal. Cartaxeiro geeft de bal voor. Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru passt de bal zonder na te denken. Notten geeft een hoge lob. Selke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Larcinesi is nu in balbezit. Notten rent richting de bal. Notten geeft een lange en hoge pass. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández passt de bal zonder na te denken. Grisostomi rent richting de bal. Grisostomi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lemnaru de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - Klokan Boys 1905 9:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 52%, Klokan Boys 1905 48%.
FC Caravelas - Klokan Boys 1905 9:4