Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKHM FK Orel Kjoto
A Tactiek orel3
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 56.3
average Schieten very good
good Passen very good
average Verdedigen solid


8e minuut.
Vandepitte rent richting de bal. Dan controleert de bal met de borst. Vandepitte rent richting de bal. Vandepitte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKHM - FK Orel Kjoto 0:1

14e minuut.
Diogo met een sublieme pass. Rožníček probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Munukka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dan kopt de bal weg. Klungelig pakt Rădescu de bal. Rădescu passt de bal met de wreef. Kjær is nu in balbezit. Kjær haalt uit met een fantastische trap. Tlampač bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Kjær geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dan de bal onder controle te krijgen. Vandepitte rent richting de bal. Vandepitte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKHM - FK Orel Kjoto 0:2

33e minuut.
Vandepitte onderschept slim de pass. Vandepitte met een sublieme pass. Munukka is nu in balbezit. Munukka schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rysio is nu in balbezit. Kjær onderschept slim de pass. Kjær met een sublieme pass. Klungelig pakt Munukka de bal. Munukka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Torlaković kopt de bal weg. Klungelig pakt Besek de bal. Besek passt de bal zonder na te denken. Baroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroš haalt uit met een fantastische trap. Zehirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kjær is nu in balbezit. Kjær passt de bal met de wreef. Munukka is nu in balbezit. Munukka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKHM - FK Orel Kjoto 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKHM 63%, FK Orel Kjoto 37%.
SKHM - FK Orel Kjoto 0:3

49e minuut.
Negomireanu probeert de bal met de borst te controleren. Munukka is nu in balbezit. Munukka passt de bal met de wreef. Kjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjær haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Dan onderschept slim de pass. Baroš is nu in balbezit. Pegoraro maakt een afschuwelijke overtreding. Pegoraro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Božovský de bal onder controle te krijgen. Diogo met een sublieme pass. Daar is Munukka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munukka draait met de bal, schiet en ... Tlampač maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKHM - FK Orel Kjoto 0:4

57e minuut.
Klungelig pakt Besek de bal. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński probeert naar een medespeler te passen. Vandepitte rent richting de bal. Vandepitte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rădescu speelt de bal door. Munukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu probeert naar een medespeler te passen. Baroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroš haalt uit met een fantastische trap. Zehirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Negomireanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negomireanu speelt de bal door. Rožníček speelt de bal door. Vandepitte rent richting de bal. Vandepitte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKHM - FK Orel Kjoto 0:5

72e minuut.
Ratyński probeert naar een medespeler te passen. Vandepitte is nu in balbezit. Vandepitte geeft een lange en hoge pass. Kjær is nu in balbezit. Kjær draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Rădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Kjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rădescu de bal. Rădescu geeft een hoge lob. Vandepitte springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rădescu is nu in balbezit. Diogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Diogo passt de bal met de wreef. Munukka rent richting de bal. Munukka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tlampač bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKHM 62%, FK Orel Kjoto 38%.
SKHM - FK Orel Kjoto 0:5