Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Orel Kjoto SKHM
orel3 Tactiek A
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 45.5
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Yong-Li passt de bal met de wreef. Negomireanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vandepitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandepitte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Orel Kjoto - SKHM 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Besek de bal. Besek passt de bal met de wreef. Torlaković is nu in balbezit. Torlaković geeft een hoge lob. Baroš springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Yong-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hujdurović rent richting de bal. Met opzet legt Diogo zijn tegenspeler op de grond. Diogo krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Hujdurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li onderschept slim de pass. Yong-Li passt de bal met de wreef. Vandepitte rent richting de bal. Vandepitte draait met de bal, schiet en ... Tlampač bokst de bal weg.

18e minuut.
Rădescu onderschept slim de pass. Rădescu met een sublieme pass. Daar is Yong-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong-Li geeft de bal voor. Munukka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan geeft de bal voor. Besek probeert naar een medespeler te passen. Włodowski is nu in balbezit. Włodowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
MacShannachan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacShannachan passt de bal met de wreef. Diogo probeert naar een medespeler te passen. Vandepitte rent richting de bal. Vandepitte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Orel Kjoto - SKHM 2:0

25e minuut.
Torlaković geeft een lange en hoge pass. Diogo kopt de bal weg. Klungelig pakt Yong-Li de bal. Yong-Li schiet op doel. Rysio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Vandepitte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandepitte passt de bal in één keer door. Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Orel Kjoto - SKHM 3:0

36e minuut.
Dan met een sublieme pass. Daar is Božovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rožníček speelt de bal door. Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
MacShannachan kopt de bal weg. Munukka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dan. Dan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Orel Kjoto 33%, SKHM 67%.
FK Orel Kjoto - SKHM 3:0

46e minuut.
Yong-Li rent richting de bal. Yong-Li passt de bal zonder na te denken. Vandepitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandepitte haalt uit met een fantastische trap. Tlampač werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Orel Kjoto - SKHM 4:0

48e minuut.
Bolzonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolzonaro geeft een lange en hoge pass. Negomireanu rent richting de bal. Vandepitte onderschept slim de pass. Vandepitte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Purveneckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Purveneckis geeft een lange en hoge pass. Munukka kopt de bal weg. Vandepitte is nu in balbezit. Vandepitte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Negomireanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. MacShannachan met een snelle inworp. Munukka rent richting de bal. Munukka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rădescu met een snelle inworp. Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li schiet op doel. Tlampač probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Orel Kjoto - SKHM 5:0

69e minuut.
Diogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Diogo passt de bal met de wreef. Rysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandepitte is nu in balbezit. Vandepitte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
MacShannachan rent richting de bal. MacShannachan passt de bal met de wreef. Munukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandepitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandepitte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Diogo kopt de bal weg. Yong-Li is nu in balbezit. Vandepitte is nu in balbezit. Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rožníček heeft problemen om de bal te vangen. Włodowski is nu in balbezit. Rožníček begaat een overtreding. Włodowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

90e minuut.
Daar is Dan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munukka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dan. Munukka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Munukka kan niet meer verder spelen. Aso Ferrer komt het veld opgelopen. MacShannachan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rysio kopt de bal weg. Klungelig pakt Aso Ferrer de bal. Aso Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Orel Kjoto 28%, SKHM 72%.
FK Orel Kjoto - SKHM 5:0