Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wycombe Wanderers SC FK Sherfi Ostrava `10
antiAttack Tactiek Gegenpress3232
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 42.3
very good Schieten good
formidable Passen average
good Verdedigen good


12e minuut.
Świężawski geeft een hoge lob. McCulloch is nu in balbezit. Blanco is nu in balbezit. McCulloch rent richting de bal. McCulloch draait met de bal, schiet en ... Robles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FK Sherfi Ostrava `10 0:1

20e minuut.
Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase met een sublieme pass. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wycombe Wanderers SC - FK Sherfi Ostrava `10 1:1

20e minuut.
McCulloch met een sublieme pass. Świężawski heeft problemen om de bal te vangen. Nemoda rent richting de bal. Nemoda schiet op doel. Negură werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FK Sherfi Ostrava `10 2:1

23e minuut.
Bărbulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbulescu speelt de bal door. McCulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. McCulloch schiet op doel. Robles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wycombe Wanderers SC - FK Sherfi Ostrava `10 2:2

28e minuut.
Daļeckis speelt de bal door. Sanhueza rent richting de bal. Sanhueza probeert naar een medespeler te passen. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Secăreanu speelt de bal door. Daar is Năstase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Linhart zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Linhart naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Mendoza probeert de bal aan de voet te houden. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu met een sublieme pass. Năstase rent richting de bal. Năstase haalt uit met een fantastische trap. Negură verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignolet onderschept slim de pass. Mignolet probeert naar een medespeler te passen. Năstase rent richting de bal. Năstase schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Świężawski geeft een lange en hoge pass. Daļeckis kopt de bal weg. Mignolet speelt de bal door. Năstase rent richting de bal. Năstase schiet op doel. Negură probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Daļeckis passt de bal met de wreef. Sanhueza heeft problemen om de bal te vangen. Radonić maakt een afschuwelijke overtreding. Radonić krijgt een gele kaart. Sanhueza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sanhueza kan niet meer verder spelen. Langosz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycombe Wanderers SC 33%, FK Sherfi Ostrava `10 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wycombe Wanderers SC - FK Sherfi Ostrava `10 2:2

49e minuut.
Hrvelj met een sublieme pass. Langosz is nu in balbezit. Langosz speelt de bal door. Nemoda rent richting de bal. Nemoda draait met de bal, schiet en ... Negură verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Klungelig pakt Mendoza de bal. Secăreanu is nu in balbezit. Năstase rent richting de bal. Năstase draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FK Sherfi Ostrava `10 3:2

57e minuut.
Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu begaat een overtreding. Brzezik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brzezik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Robles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

60e minuut.
Langosz verovert de bal door een tackle van achteren. Langosz passt de bal zonder na te denken. Daļeckis probeert naar een medespeler te passen. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Syrečka rent richting de bal. Secăreanu rent richting de bal. Syrečka speelt de bal door. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Daļeckis passt de bal zonder na te denken. Langosz is nu in balbezit. Langosz passt de bal in één keer door. Syrečka rent richting de bal. Syrečka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Özkelleci de bal. Negură kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu geeft een hoge lob. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Langosz rent richting de bal. Langosz geeft een hoge lob. Świężawski heeft problemen om de bal te vangen. Syrečka rent richting de bal. Syrečka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Syrečka controleert de bal met de borst. Syrečka speelt de bal door. Świężawski heeft problemen om de bal te vangen. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycombe Wanderers SC 33%, FK Sherfi Ostrava `10 67%.
Wycombe Wanderers SC - FK Sherfi Ostrava `10 3:2