Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konečná FC Gejza
koda Tactiek QQQ
55% Balbezit 45%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 53.6
excellent Schieten formidable
solid Passen good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Pulga is nu in balbezit. Pulga geeft een lange en hoge pass. Stankiewicz rent richting de bal. Rastrello onderschept slim de pass. Rastrello schiet op doel. Sommerlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Poruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Poruba probeert naar een medespeler te passen. Légrády probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Ramírez is nu in balbezit. Sánchez Ramírez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FC Gejza 0:1

11e minuut.
Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stankiewicz. Rastrello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rastrello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Rossen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ahmed kopt de bal weg. Rastrello rent richting de bal. Janda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janda krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Klungelig pakt Ahmed de bal. Pulga verovert de bal door een tackle van achteren. Pulga speelt de bal door. Theiss is nu in balbezit. Theiss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Janda bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrády bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač schiet op doel. Anfora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FC Gejza 0:2

35e minuut.
Theiss kopt de bal weg. Gombač bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombač met een sublieme pass. Rossen is nu in balbezit. Rossen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sánchez Ramírez passt de bal in één keer door. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmoqov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rostřikovač is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sánchez Ramírez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sánchez Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ramírez draait met de bal, schiet en ... Anfora bokst de bal weg. Daar is Coşerea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FC Gejza 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 62%, FC Gejza 38%.
FC Konečná - FC Gejza 0:3

54e minuut.
Sánchez Ramírez kopt de bal weg. Klungelig pakt Pécout de bal. Pécout met een sublieme pass. Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello haalt uit met een fantastische trap. Sommerlund bokst de bal weg. Pulga kopt de bal weg. Theiss met een sublieme pass. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Durmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmoqov passt de bal zonder na te denken. Gombač rent richting de bal. Gombač geeft een lange en hoge pass. Rastrello maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FC Gejza 1:3

71e minuut.
Rossen passt de bal zonder na te denken. Ahmed is nu in balbezit. Stankiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stankiewicz krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Coşerea onderschept slim de pass. Bejat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejat geeft een lange en hoge pass. Janda geeft een lange en hoge pass. Rostřikovač krijgt zijn hoofd ertegen. Anfora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Rossen is nu in balbezit. Rostřikovač onderschept slim de pass. Rostřikovač probeert naar een medespeler te passen. Légrády controleert de bal met de borst. Poruba geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 61%, FC Gejza 39%.
FC Konečná - FC Gejza 1:3