Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gejza FC Konečná
QQQ Tactiek koda
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 54.4
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Pulga speelt de bal door. Wiggers is nu in balbezit. Rostřikovač is nu in balbezit. Rostřikovač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - FC Konečná 1:0

8e minuut.
Wiggers is nu in balbezit. Wiggers speelt de bal door. Sánchez Ramírez rent richting de bal. Sánchez Ramírez schiet op doel. Kutsy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - FC Konečná 2:0

16e minuut.
Hadahonil controleert de bal met de borst. Hadahonil passt de bal met de wreef. Coşerea heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ramírez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sánchez Ramírez is nu in balbezit. Sánchez Ramírez met een sublieme pass. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač draait met de bal, schiet en ... Kutsy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - FC Konečná 3:0

38e minuut.
Bejat kopt de bal weg. Ahmed rent richting de bal. Powierża begaat een overtreding. Ahmed is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rastrello komt bij de bal en schiet. Sommerlund bokst de bal weg.

42e minuut.
Ahmed rent richting de bal. Powierża bereikt de bal nog maar net als eerste. Powierża speelt de bal door. Sánchez Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ramírez schiet op doel. Kutsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 37%, FC Konečná 63%.
FC Gejza - FC Konečná 3:0

51e minuut.
Sánchez Ramírez speelt de bal door. Wiggers is nu in balbezit. Wiggers passt de bal met de wreef. Rostřikovač rent richting de bal. Rostřikovač draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Harbar is nu in balbezit. Harbar passt de bal met de wreef. Rastrello rent richting de bal. Rastrello draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - FC Konečná 3:1

64e minuut.
Berri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Infante komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Wiggers probeert naar een medespeler te passen. Hadahonil is nu in balbezit. Hadahonil passt de bal zonder na te denken. Sánchez Ramírez is nu in balbezit. Sánchez Ramírez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Poruba met de inworp. Frisoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rossen. Rossen krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Poruba is nu in balbezit. Poruba passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Coşerea de bal. Sánchez Ramírez is nu in balbezit. Sánchez Ramírez draait met de bal, schiet en ... Kutsy bokst de bal weg. Klungelig pakt Rostřikovač de bal. Durmoqov verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poruba neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Sánchez Ramírez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - FC Konečná 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 32%, FC Konečná 68%.
FC Gejza - FC Konečná 4:1