Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klokan Boys 1905 FK Orel Kjoto
4 - 4 - 2 Tactiek orel3
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 58.4
formidabel Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Bustos kopt de bal weg. Carache is nu in balbezit. Bustos rent richting de bal. Bustos schiet op doel. Zehirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Orel Kjoto 1:0

7e minuut.
Rădescu met een sublieme pass. Diogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Diogo passt de bal in één keer door. Yong-Li is nu in balbezit. Yong-Li draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Purveneckis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carache met een snelle inworp. Linker geeft een lange en hoge pass. Bustos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Orel Kjoto 2:0

26e minuut.
Notten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu probeert naar een medespeler te passen. Vandepitte heeft problemen om de bal te vangen. Vandepitte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Orel Kjoto 2:1

29e minuut.
Hlavsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavsa geeft een hoge lob. Carache rent richting de bal. Carache haalt uit met een fantastische trap. Zehirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Orel Kjoto 3:1

30e minuut.
Yong-Li speelt de bal door. Rădescu rent richting de bal. Rădescu passt de bal in één keer door. Carache is nu in balbezit. Carache haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Peklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peklo geeft een hoge lob. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Orel Kjoto 4:1

40e minuut.
Diogo speelt de bal door. Klungelig pakt Yong-Li de bal. Yong-Li passt de bal in één keer door. Munukka rent richting de bal. Munukka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Notten bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rădescu zal de hoekschop nemen. Vandepitte is nu in balbezit. Munukka is nu in balbezit. Munukka draait met de bal, schiet en ... Peklo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Orel Kjoto 4:2

42e minuut.
Rožníček met een sublieme pass. Vandepitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandepitte met een sublieme pass. Munukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Munukka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klokan Boys 1905 55%, FK Orel Kjoto 45%.
Klokan Boys 1905 - FK Orel Kjoto 4:2

46e minuut.
Diogo speelt de bal door. Munukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Munukka passt de bal met de wreef. Yong-Li rent richting de bal. Yong-Li draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Diogo heeft problemen om de bal te vangen. Lučka speelt de bal door. Rožníček speelt de bal door. Vandepitte rent richting de bal. Vandepitte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Orel Kjoto 4:3

54e minuut.
Linker is nu in balbezit. Linker geeft een hoge lob. Lučka kopt de bal weg. Bustos is nu in balbezit. Bustos schiet op doel. Zehirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Orel Kjoto 5:3

65e minuut.
Lučka rent richting de bal. Lučka passt de bal in één keer door. Carache rent richting de bal. Carache haalt uit met een fantastische trap. Zehirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Orel Kjoto 6:3

74e minuut.
Lemnaru geeft een lange en hoge pass. Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu passt de bal met de wreef. Vandepitte heeft problemen om de bal te vangen. Vandepitte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Orel Kjoto 6:4

75e minuut.
Rožníček speelt de bal door. Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li passt de bal met de wreef. Vandepitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandepitte haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - FK Orel Kjoto 6:5

79e minuut.
Rožníček passt de bal met de wreef. Diogo rent richting de bal. Diogo speelt de bal door. Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klokan Boys 1905 - FK Orel Kjoto 6:6

79e minuut.
Carache is nu in balbezit. Yong-Li onderschept slim de pass. Lučka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Yong-Li schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klokan Boys 1905 52%, FK Orel Kjoto 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klokan Boys 1905 - FK Orel Kjoto 6:6