Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caravelas SKHM
442 zkouška Tactiek A
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
25 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten average
good Passen good
solid Verdedigen average


2e minuut.
Opiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiersgaard. Kiersgaard krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Kiersgaard geeft een hoge lob. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann passt de bal met de wreef. Opiela rent richting de bal. Opiela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tlampač probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grisostomi rent richting de bal. Grisostomi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - SKHM 1:0

8e minuut.
Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi passt de bal met de wreef. Grisostomi speelt de bal door. Opiela is nu in balbezit. Opiela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - SKHM 2:0

13e minuut.
Dan passt de bal in één keer door. Besek is nu in balbezit. Besek passt de bal in één keer door. Baroš is nu in balbezit. Baroš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Inworp. Normann met een snelle inworp. Opiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Opiela geeft de bal voor. Grisostomi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Larcinesi probeert naar een medespeler te passen. Opiela rent richting de bal. Opiela passt de bal met de wreef. Grisostomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisostomi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tlampač trapt de bal weg van het doel. Larcinesi kopt de bal weg. Grisostomi rent richting de bal. Grisostomi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - SKHM 3:0

26e minuut.
Baroš speelt de bal door. Stoichiţă rent richting de bal. Włodowski speelt de bal door. Baroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Normann met een snelle inworp. Rysio met een sublieme pass. Larcinesi met een sublieme pass. Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Opiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Opiela passt de bal zonder na te denken. Grisostomi is nu in balbezit. Grisostomi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - SKHM 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 46%, SKHM 54%.
FC Caravelas - SKHM 4:0

47e minuut.
Włodowski rent richting de bal. Kiersgaard onderschept slim de pass. Kiersgaard passt de bal in één keer door. Grisostomi is nu in balbezit. Grisostomi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Normann rent richting de bal. Normann geeft een lange en hoge pass. Grisostomi is nu in balbezit. Grisostomi haalt uit met een fantastische trap. Tlampač probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - SKHM 5:0

57e minuut.
Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández geeft de bal voor. Tlampač werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Opiela rent richting de bal. Opiela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - SKHM 6:0

58e minuut.
Džuverović bereikt de bal nog maar net als eerste. Džuverović geeft de bal voor. Opiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Opiela schiet op doel. Tlampač werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Habowski probeert naar een medespeler te passen. Rysio is nu in balbezit. Opiela verovert de bal door een tackle van achteren. Opiela draait met de bal, schiet en ... Tlampač maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Grisostomi speelt de bal door. Larcinesi met een sublieme pass. Grisostomi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Opiela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opiela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Opiela is nu in balbezit. Opiela geeft een lange en hoge pass. Grisostomi is nu in balbezit. Grisostomi schiet op doel. Tlampač maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - SKHM 7:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Normann met de inworp. Opiela rent richting de bal. Opiela geeft een hoge lob. Grisostomi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - SKHM 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 37%, SKHM 63%.
FC Caravelas - SKHM 8:0