Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gejza FK Sherfi Ostrava `10
QQQ Tactiek Gegenpress3232
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 40.1
excellent Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen good


22e minuut.
Légrády passt de bal zonder na te denken. Pollert is nu in balbezit. Pollert passt de bal zonder na te denken. Sánchez Ramírez is nu in balbezit. Sánchez Ramírez schiet op doel. Negură verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Vaňko met een snelle inworp. Klungelig pakt Mendoza de bal. Wiggers begaat een overtreding. Wiggers krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Légrády probeert naar een medespeler te passen. Wiggers speelt de bal door. Poruba probeert naar een medespeler te passen. Rostřikovač rent richting de bal. Rostřikovač schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Poruba onderschept slim de pass. Poruba geeft een hoge lob. Sánchez Ramírez rent richting de bal. Sánchez Ramírez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - FK Sherfi Ostrava `10 1:0

43e minuut.
Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrády bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brzezik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 35%, FK Sherfi Ostrava `10 65%.
FC Gejza - FK Sherfi Ostrava `10 1:0

55e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Pollert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiggers met een sublieme pass. Sánchez Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ramírez schiet op doel. Negură verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Pulga geeft een hoge lob. Inworp. Linhart met een snelle inworp. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbulescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pollert rent richting de bal. Pollert passt de bal in één keer door. Hrvelj verovert de bal door een tackle van achteren. Rostřikovač rent richting de bal. Rostřikovač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - FK Sherfi Ostrava `10 2:0

77e minuut.
Inworp. Grepl komt het veld opgelopen. Ťoupalík komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Sánchez Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiggers rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ťoupalík. Ťoupalík krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Pollert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollert passt de bal met de wreef. Sánchez Ramírez rent richting de bal. Sánchez Ramírez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - FK Sherfi Ostrava `10 3:0

85e minuut.
Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Linhart de bal. Sánchez Ramírez is nu in balbezit. Sánchez Ramírez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Hrvelj geeft een hoge lob. Légrády heeft problemen om de bal te vangen. Vaňko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Légrády raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Légrády kan niet meer verder spelen. Dudáček komt het veld opgelopen. Dudáček zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sánchez Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ramírez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 33%, FK Sherfi Ostrava `10 67%.
FC Gejza - FK Sherfi Ostrava `10 3:0