Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wycombe Wanderers SC FC Konečná
antiAttack Tactiek koda
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 53.1
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Syrečka geeft een lange en hoge pass. Daar is Gombač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gombač speelt de bal door. Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Secăreanu passt de bal zonder na te denken. Nemoda rent richting de bal. Durmoqov rent richting de bal. Nemoda onderschept slim de pass. Nemoda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Durmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmoqov geeft de bal voor. Sabitoğlu kopt de bal weg. Nemoda rent richting de bal. Nemoda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea geeft de bal voor. Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello haalt uit met een fantastische trap. Robles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Konečná 0:1

22e minuut.
Ahmed is nu in balbezit. Sabitoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello onderschept slim de pass. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Theiss probeert naar een medespeler te passen. Daļeckis is nu in balbezit. Daļeckis passt de bal met de wreef. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Secăreanu zal de hoekschop nemen. Năstase maakt een snoekduik en kopt de bal. Coşerea controleert de bal met de borst. Nemoda onderschept slim de pass. Nemoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daļeckis verovert de bal door een tackle van achteren. Daļeckis passt de bal met de wreef. Năstase rent richting de bal. Năstase draait met de bal, schiet en ... Anfora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wycombe Wanderers SC - FC Konečná 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycombe Wanderers SC 47%, FC Konečná 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wycombe Wanderers SC - FC Konečná 1:1

55e minuut.
Syrečka geeft een hoge lob. Sanhueza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanhueza speelt de bal door. Nemoda rent richting de bal. Nemoda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Bejat trapt de bal weg. Daļeckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Daļeckis passt de bal in één keer door. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Konečná 2:1

58e minuut.
Rossen rent richting de bal. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu met een sublieme pass. Năstase rent richting de bal. Năstase haalt uit met een fantastische trap. Anfora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Durmoqov trapt de bal weg van het doel. Sabitoğlu kopt de bal weg. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bejat onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daļeckis met een snelle inworp. Nemoda rent richting de bal. Nemoda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anfora bokst de bal weg.

74e minuut.
Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu passt de bal met de wreef. Daļeckis speelt de bal door. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sanhueza neemt de hoekschop. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka draait met de bal, schiet en ... Anfora maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Konečná 3:1

79e minuut.
Daar is Pécout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka probeert naar een medespeler te passen. Nemoda rent richting de bal. Nemoda draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Durmoqov met een harde bal richting middenveld. Theiss kopt de bal weg. Rastrello rent richting de bal. Rastrello haalt uit met een fantastische trap. Robles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - FC Konečná 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycombe Wanderers SC 32%, FC Konečná 68%.
Wycombe Wanderers SC - FC Konečná 3:2