Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konečná Wycombe Wanderers SC
koda Tactiek antiAttack
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen good


1e minuut.
Pécout geeft de bal voor. Inworp. Secăreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Năstase is nu in balbezit. Năstase haalt uit met een fantastische trap. Kutsy bokst de bal weg.

3e minuut.
Mignolet passt de bal in één keer door. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase speelt de bal door. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daļeckis probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu probeert naar een medespeler te passen. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda rent richting de bal. Nemoda haalt uit met een fantastische trap. Kutsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Pécout geeft de bal voor. Inworp. Secăreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Năstase is nu in balbezit. Năstase haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Daļeckis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daļeckis speelt de bal door. Secăreanu met een sublieme pass. Năstase rent richting de bal. Năstase schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nemoda speelt de bal door. Daar is Secăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secăreanu speelt de bal door. Năstase is nu in balbezit. Năstase haalt uit met een fantastische trap. Kutsy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Rossen geeft een lange en hoge pass. Rastrello rent richting de bal. Arispe is nu in balbezit. Rastrello onderschept slim de pass. Rastrello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robles trapt de bal weg. Daļeckis kopt de bal weg. Klungelig pakt Năstase de bal. Năstase schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sanhueza probeert naar een medespeler te passen. Nemoda heeft problemen om de bal te vangen. Nemoda speelt de bal door. Năstase is nu in balbezit. Năstase draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pécout bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu met een sublieme pass. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Wycombe Wanderers SC 0:1

44e minuut.
Secăreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daļeckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Daļeckis speelt de bal door. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda haalt uit met een fantastische trap. Kutsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 68%, Wycombe Wanderers SC 32%.
FC Konečná - Wycombe Wanderers SC 0:1

47e minuut.
Durmoqov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Secăreanu met een snelle inworp. Năstase is nu in balbezit. Năstase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Berri bereikt de bal nog maar net als eerste. Berri met een sublieme pass. Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Konečná - Wycombe Wanderers SC 1:1

54e minuut.
Năstase draait met de bal, schiet en ... Kutsy met een sublieme pass. Daļeckis kopt de bal weg. Năstase rent richting de bal. Năstase schiet op doel. Kutsy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Sabitoğlu kopt de bal weg. Theiss heeft problemen om de bal te vangen. Năstase schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Theiss raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Theiss kan niet meer verder spelen. Harbar komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Pécout kopt de bal weg. Mignolet rent richting de bal. Rastrello verovert de bal door een tackle van achteren. Rastrello draait met de bal, schiet en ... Robles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Wycombe Wanderers SC 2:1

73e minuut.
Durmoqov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Secăreanu met de inworp. Syrečka rent richting de bal. Syrečka schiet op doel. Kutsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Berri probeert naar een medespeler te passen. Gombač rent richting de bal. Gombač passt de bal zonder na te denken. Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Pécout geeft de bal voor. Inworp. Secăreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Syrečka rent richting de bal. Syrečka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nemoda passt de bal zonder na te denken. Sanhueza is nu in balbezit. Sanhueza speelt de bal door. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka schiet op doel. Kutsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 60%, Wycombe Wanderers SC 40%.
FC Konečná - Wycombe Wanderers SC 2:1