Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klokan Boys 1905 Wycombe Wanderers SC
4 - 4 - 2 Tactiek antiAttack
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 56.4
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Hlavsa geeft een lange en hoge pass. Mirković kopt de bal weg. Bustos rent richting de bal. Bustos haalt uit met een fantastische trap. Robles werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Sanhueza probeert naar een medespeler te passen. Nemoda is nu in balbezit. Mirković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirković krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Vlădulescu met een sublieme pass. Sanhueza rent richting de bal. Sanhueza passt de bal zonder na te denken. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda draait met de bal, schiet en ... Peklo bokst de bal weg.

18e minuut.
Secăreanu met een snelle inworp. Năstase rent richting de bal. Năstase speelt de bal door. Nemoda rent richting de bal. Nemoda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Linker heeft problemen om de bal te vangen. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirković verovert de bal door een tackle van achteren. Mirković geeft de bal voor. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

38e minuut.
Sabitoğlu met een sublieme pass. Secăreanu probeert naar een medespeler te passen. Năstase rent richting de bal. Năstase schiet op doel. Peklo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - Wycombe Wanderers SC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klokan Boys 1905 45%, Wycombe Wanderers SC 55%.
Klokan Boys 1905 - Wycombe Wanderers SC 0:1

48e minuut.
Notten verovert de bal door een tackle van achteren. Notten passt de bal in één keer door. Carache rent richting de bal. Carache draait met de bal, schiet en ... Robles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klokan Boys 1905 - Wycombe Wanderers SC 1:1

55e minuut.
Langosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linker is nu in balbezit. Linker met een sublieme pass. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos haalt uit met een fantastische trap. Robles bokst de bal weg. Carache is nu in balbezit. Carache draait met de bal, schiet en ... Robles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Peklo met een harde bal richting middenveld. Secăreanu is nu in balbezit. Lučka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lučka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Lemnaru met een sublieme pass. Năstase is nu in balbezit. Carache onderschept slim de pass. Carache geeft een hoge lob. Bustos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Klokan Boys 1905 - Wycombe Wanderers SC 2:1

75e minuut.
Carache passt de bal in één keer door. Linker bereikt de bal nog maar net als eerste. Linker geeft een hoge lob. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Năstase rent richting de bal. Linker verovert de bal door een tackle van achteren. Linker speelt de bal door. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache draait met de bal, schiet en ... Robles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klokan Boys 1905 49%, Wycombe Wanderers SC 51%.
Klokan Boys 1905 - Wycombe Wanderers SC 2:1