Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wycombe Wanderers SC Klokan Boys 1905
antiAttack Tactiek 4 - 4 - 2
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
19 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 57.8
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru passt de bal met de wreef. Notten met een sublieme pass. Klungelig pakt Bustos de bal. Bustos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Mirković trapt de bal weg. Linker geeft een hoge lob. Bustos rent richting de bal. Bustos schiet op doel. Robles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - Klokan Boys 1905 0:1

4e minuut.
Sanhueza bereikt de bal nog maar net als eerste. Linker onderschept slim de pass. Linker probeert naar een medespeler te passen. Carache rent richting de bal. Carache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daļeckis met een sublieme pass. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu probeert naar een medespeler te passen. Năstase rent richting de bal. Năstase haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wycombe Wanderers SC - Klokan Boys 1905 1:1

11e minuut.
Lučka met een sublieme pass. Carache is nu in balbezit. Met opzet legt Syrečka zijn tegenspeler op de grond. Carache is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Notten wilt de vrije trap nemen. Robles bokst de bal weg.

13e minuut.
Lučka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučka passt de bal in één keer door. Daar is Hlavsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstase is nu in balbezit. Năstase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - Klokan Boys 1905 2:1

25e minuut.
Secăreanu met een snelle inworp. Daļeckis rent richting de bal. Daļeckis passt de bal met de wreef. Năstase is nu in balbezit. Năstase haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Hlavsa is nu in balbezit. Hlavsa geeft een lange en hoge pass. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache draait met de bal, schiet en ... Robles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wycombe Wanderers SC - Klokan Boys 1905 2:2

29e minuut.
Bustos passt de bal in één keer door. Hlavsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavsa passt de bal in één keer door. Nemoda rent richting de bal. Nemoda haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Inworp. Mignolet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daļeckis probeert naar een medespeler te passen. Năstase is nu in balbezit. Năstase draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - Klokan Boys 1905 3:2

34e minuut.
Bustos met een sublieme pass. Carache rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nemoda. Nemoda krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Năstase is nu in balbezit. Mirković begaat een overtreding. Năstase raakt geblesseerd tijdens het duel. Sabitoğlu met een snel genomen vrije trap. Sanhueza kopt de bal weg. Notten rent richting de bal. Nemoda onderschept slim de pass. Nemoda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycombe Wanderers SC 57%, Klokan Boys 1905 43%.
Wycombe Wanderers SC - Klokan Boys 1905 3:2

47e minuut.
Sabitoğlu is nu in balbezit. Bustos verovert de bal door een tackle van achteren. Bustos met een sublieme pass. Carache rent richting de bal. Carache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Linker passt de bal zonder na te denken. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu geeft de bal voor. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - Klokan Boys 1905 4:2

50e minuut.
Lučka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Helko de bal. Helko probeert naar een medespeler te passen. Daļeckis rent richting de bal. Daļeckis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mirković geeft een hoge lob. Inworp. Sanhueza met een snelle inworp. Nemoda rent richting de bal. Nemoda schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sabitoğlu probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu met een sublieme pass. Năstase met een sublieme pass. Daar is Nemoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - Klokan Boys 1905 5:2

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sanhueza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peklo probeert de bal met de borst te controleren. Năstase is nu in balbezit. Năstase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - Klokan Boys 1905 6:2

63e minuut.
Mignolet kopt de bal weg. Carache rent richting de bal. Sabitoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sabitoğlu krijgt een gele kaart. Carache is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Carache neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - Klokan Boys 1905 6:3

65e minuut.
Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlădulescu speelt de bal door. Năstase rent richting de bal. Năstase draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - Klokan Boys 1905 7:3

70e minuut.
Sanhueza bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanhueza met de inworp. Nemoda rent richting de bal. Nemoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - Klokan Boys 1905 8:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycombe Wanderers SC 45%, Klokan Boys 1905 55%.
Wycombe Wanderers SC - Klokan Boys 1905 8:3