Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gejza SKHM
QQQ Tactiek A
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
55.6 gemiddelde waardering 43.6
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zwak


5e minuut.
Pulga passt de bal zonder na te denken. Rysio probeert de bal aan de voet te houden. Wiggers probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Ramírez is nu in balbezit. Sánchez Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Tlampač verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Stoichiţă passt de bal in één keer door. Daar is Božovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Božovský speelt de bal door. Baroš is nu in balbezit. Baroš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tlampač probeert naar een medespeler te passen. Torlaković heeft problemen om de bal te vangen. Poruba rent richting de bal. Poruba haalt uit met een fantastische trap. Tlampač maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - SKHM 1:0

32e minuut.
Negomireanu heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Ramírez rent richting de bal. Rysio is nu in balbezit. Sánchez Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Ramírez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pulga verovert de bal door een tackle van achteren. Pulga geeft de bal voor. Wiggers kopt de bal weg. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - SKHM 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 44%, SKHM 56%.
FC Gejza - SKHM 2:0

56e minuut.
Poruba draait met de bal, schiet en ... Tlampač speelt de bal door. Hujdurović kopt de bal weg. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. Sommerlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Negomireanu neemt vlug de vrije trap. Besek heeft problemen om de bal te vangen. Besek geeft een hoge lob. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. Sommerlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Besek passt de bal in één keer door. Włodowski is nu in balbezit. Włodowski passt de bal met de wreef. Baroš rent richting de bal. Baroš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Stankiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Pollert de bal. Pollert met een sublieme pass. Sánchez Ramírez rent richting de bal. Sánchez Ramírez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Powierża verovert de bal door een tackle van achteren. Powierża geeft een lange en hoge pass. Sánchez Ramírez is nu in balbezit. Sánchez Ramírez schiet op doel. Tlampač probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

88e minuut.
Pollert geeft een lange en hoge pass. Poruba kopt de bal weg. Dan heeft problemen om de bal te vangen. Rostřikovač rent richting de bal. Rostřikovač haalt uit met een fantastische trap. Tlampač bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poruba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sánchez Ramírez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 30%, SKHM 70%.
FC Gejza - SKHM 2:0