Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sherfi Ostrava `10 FC Caravelas
Gegenpress3232 Tactiek 442 zkouška
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
39.2 gemiddelde waardering 54.4
adequate Schieten excellent
weak Passen good
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Linhart is nu in balbezit. Linhart geeft een hoge lob. Daar is Opiela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opiela draait met de bal, schiet en ... Negură maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Opiela passt de bal zonder na te denken. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann passt de bal zonder na te denken. Opiela is nu in balbezit. Opiela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kiersgaard passt de bal zonder na te denken. Grisostomi speelt de bal door. Normann met een sublieme pass. Grisostomi is nu in balbezit. Grisostomi schiet op doel. Negură probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Opiela rent richting de bal. Opiela draait met de bal, schiet en ... Negură probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - FC Caravelas 0:1

28e minuut.
Grisostomi speelt de bal door. Normann rent richting de bal. Normann passt de bal in één keer door. Opiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Opiela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - FC Caravelas 0:2

36e minuut.
Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann met een sublieme pass. Grisostomi is nu in balbezit. Grisostomi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - FC Caravelas 0:3

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Normann met de inworp. Opiela rent richting de bal. Opiela geeft een lange en hoge pass. Grisostomi maakt een snoekduik en kopt de bal. Negură probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sherfi Ostrava `10 73%, FC Caravelas 27%.
FK Sherfi Ostrava `10 - FC Caravelas 0:3

46e minuut.
Casillas Fernández is nu in balbezit. Casillas Fernández geeft een lange en hoge pass. Grisostomi rent richting de bal. Grisostomi haalt uit met een fantastische trap. Negură maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - FC Caravelas 0:4

53e minuut.
Opiela rent richting de bal. Opiela passt de bal in één keer door. Normann is nu in balbezit. Normann geeft een lange en hoge pass. Grisostomi maakt een snoekduik en kopt de bal. Negură probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Brzezik probeert de bal aan de voet te houden. Larcinesi geeft een lange en hoge pass. Opiela probeert de bal met de borst te controleren. Opiela haalt uit met een fantastische trap. Negură probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - FC Caravelas 0:5

68e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Master begaat een overtreding. Blanco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ťoupalík komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Casillas Fernández tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendoza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lacko komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Grisostomi rent richting de bal. Opiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Opiela passt de bal zonder na te denken. Normann is nu in balbezit. Normann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Ťoupalík kopt de bal weg. Vaňko is nu in balbezit. Grisostomi begaat een overtreding. Grisostomi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sherfi Ostrava `10 61%, FC Caravelas 39%.
FK Sherfi Ostrava `10 - FC Caravelas 0:5