Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konečná FK Orel Kjoto
koda Tactiek orel3
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 57.4
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Pécout rent richting de bal. Pécout geeft een hoge lob. Rossen kopt de bal weg. Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Rožníček rent richting de bal. Rožníček met een sublieme pass. Munukka rent richting de bal. Munukka haalt uit met een fantastische trap. Kutsy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FK Orel Kjoto 0:1

11e minuut.
Diogo passt de bal in één keer door. Yong-Li met een sublieme pass. Vandepitte is nu in balbezit. Munukka is nu in balbezit. Munukka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bejat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong-Li rent richting de bal. Yong-Li draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rossen geeft een lange en hoge pass. Zehirov probeert naar een medespeler te passen. Theiss kopt de bal weg. Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello draait met de bal, schiet en ... Zehirov bokst de bal weg. Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Konečná - FK Orel Kjoto 1:1

16e minuut.
Yong-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Yong-Li geeft een lange en hoge pass. Munukka rent richting de bal. Munukka haalt uit met een fantastische trap. Kutsy probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Coşerea rent richting de bal. Munukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmoqov onderschept slim de pass. Yong-Li rent richting de bal. Yong-Li schiet op doel. Kutsy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Pécout geeft een hoge lob. Pegoraro kopt de bal weg. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński geeft een hoge lob. Munukka maakt een snoekduik en kopt de bal. Kutsy bokst de bal weg.

29e minuut.
Durmoqov geeft de bal voor. Ahmed is nu in balbezit. Purveneckis maakt een afschuwelijke overtreding. Purveneckis krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Diogo is nu in balbezit. Diogo passt de bal zonder na te denken. Yong-Li is nu in balbezit. Klungelig pakt Yong-Li de bal. Yong-Li schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Berri is nu in balbezit. Yong-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Yong-Li probeert naar een medespeler te passen. Munukka rent richting de bal. Munukka schiet op doel. Kutsy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yong-Li rent richting de bal. Yong-Li schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Berri met de inworp. Ahmed is nu in balbezit. Rădescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ahmed raakt geblesseerd tijdens het duel. Rastrello legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Theiss met een sublieme pass. Rožníček rent richting de bal. Rožníček probeert naar een medespeler te passen. Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li schiet op doel. Kutsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Bolzonaro met een sublieme pass. Klungelig pakt Rožníček de bal. Rožníček probeert naar een medespeler te passen. Munukka is nu in balbezit. Munukka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FK Orel Kjoto 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 66%, FK Orel Kjoto 34%.
FC Konečná - FK Orel Kjoto 1:2

50e minuut.
Ahmed is nu in balbezit. Ahmed geeft de bal voor. Pegoraro heeft problemen om de bal te vangen. Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello draait met de bal, schiet en ... Zehirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Diogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Diogo speelt de bal door. Munukka is nu in balbezit. Munukka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ratyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Janvier komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Munukka passt de bal in één keer door. Daar is Yong-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong-Li probeert naar een medespeler te passen. Vandepitte is nu in balbezit. Vandepitte draait met de bal, schiet en ... Kutsy bokst de bal weg. Vandepitte rent richting de bal. Vandepitte schiet op doel. De bal raakt de paal. Yong-Li is nu in balbezit. Yong-Li schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FK Orel Kjoto 1:3

63e minuut.
Diogo rent richting de bal. Diogo passt de bal in één keer door. Vandepitte rent richting de bal. Munukka rent richting de bal. Munukka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FK Orel Kjoto 1:4

71e minuut.
Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiss passt de bal met de wreef. Rastrello rent richting de bal. Rastrello draait met de bal, schiet en ... Zehirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Berri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rastrello maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FK Orel Kjoto 2:4

73e minuut.
Bejat speelt de bal door. Diogo is nu in balbezit. Diogo passt de bal met de wreef. Munukka rent richting de bal. Munukka draait met de bal, schiet en ... Kutsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Rădescu kan de bal niet met de borst controleren. Berri is nu in balbezit. Ahmed rent richting de bal. Ahmed schiet op doel. Zehirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FK Orel Kjoto 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 58%, FK Orel Kjoto 42%.
FC Konečná - FK Orel Kjoto 3:4