Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Orel Kjoto FC Konečná
orel3 Tactiek koda
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.3 gemiddelde waardering 53.6
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Vandepitte geeft een hoge lob. Daar is Zrywacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong-Li is nu in balbezit. Yong-Li draait met de bal, schiet en ... Coşerea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kutsy bokst de bal weg. Daar is Durmoqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munukka rent richting de bal. Munukka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Orel Kjoto - FC Konečná 1:0

14e minuut.
Daar is Rădescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rădescu geeft de bal voor. Ratyński kopt de bal weg. Vandepitte rent richting de bal. Vandepitte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rădescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Munukka rent richting de bal. Munukka draait met de bal, schiet en ... Kutsy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Vandepitte de bal. Vandepitte passt de bal met de wreef. Munukka speelt de bal door. Yong-Li rent richting de bal. Yong-Li haalt uit met een fantastische trap. Kutsy bokst de bal weg.

25e minuut.
Ratyński met de inworp. Rožníček rent richting de bal. Rožníček passt de bal met de wreef. Yong-Li is nu in balbezit. Yong-Li draait met de bal, schiet en ... Kutsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Coşerea geeft een hoge lob. Rădescu kopt de bal weg. Daar is Theiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munukka is nu in balbezit. Munukka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Rožníček met een sublieme pass. Yong-Li rent richting de bal. Yong-Li passt de bal met de wreef. Munukka rent richting de bal. Munukka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rožníček speelt de bal door. Yong-Li is nu in balbezit. Yong-Li passt de bal in één keer door. Vandepitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandepitte draait met de bal, schiet en ... Kutsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Rožníček met een sublieme pass. Munukka is nu in balbezit. Munukka passt de bal in één keer door. Vandepitte rent richting de bal. Vandepitte schiet op doel. Kutsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Coşerea de bal. Yong-Li rent richting de bal. Yong-Li haalt uit met een fantastische trap. Kutsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Vandepitte passt de bal zonder na te denken. Munukka is nu in balbezit. Munukka speelt de bal door. Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rožníček kopt de bal weg. Yong-Li is nu in balbezit. Yong-Li speelt de bal door. Vandepitte is nu in balbezit. Vandepitte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Orel Kjoto 26%, FC Konečná 74%.
FK Orel Kjoto - FC Konečná 1:0

52e minuut.
Rožníček speelt de bal door. Vandepitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Munukka is nu in balbezit. Munukka schiet op doel. Kutsy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Yong-Li is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gombač passt de bal zonder na te denken. Rossen rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gombač neemt de hoekschop. Rastrello springt en kopt de bal. Zehirov bokst de bal weg.

61e minuut.
Theiss probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zrywacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrywacz geeft een lange en hoge pass. Rastrello rent richting de bal. Rastrello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Berri met een sublieme pass. Theiss is nu in balbezit. Diogo onderschept slim de pass. Diogo speelt de bal door. Klungelig pakt Munukka de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rădescu zal de hoekschop nemen. Munukka is nu in balbezit. Vandepitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandepitte schiet op doel. Kutsy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Orel Kjoto - FC Konečná 2:0

76e minuut.
Purveneckis geeft een hoge lob. Inworp. Berri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahmed rent richting de bal. Ahmed geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rădescu onderschept slim de pass. Rădescu met een sublieme pass. Munukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Diogo kopt de bal weg. Klungelig pakt Munukka de bal. Theiss speelt de bal door. Vandepitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandepitte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Orel Kjoto 43%, FC Konečná 57%.
FK Orel Kjoto - FC Konečná 2:0