Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gejza Klokan Boys 1905
QQQ Tactiek 4 - 4 - 2
39% Balbezit 61%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43.5 gemiddelde waardering 59
formidabel Schieten uitmuntend
goed Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Poruba passt de bal in één keer door. Légrády bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrády passt de bal zonder na te denken. Rostřikovač is nu in balbezit. Rostřikovač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 1:0

5e minuut.
Bustos onderschept slim de pass. Bustos met een sublieme pass. Carache rent richting de bal. Carache draait met de bal, schiet en ... Šnajdr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 1:1

11e minuut.
Rio heeft problemen om de bal te vangen. Rio geeft een hoge lob. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache draait met de bal, schiet en ... Šnajdr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 1:2

14e minuut.
Lemnaru passt de bal zonder na te denken. Peklo probeert naar een medespeler te passen. Hlavsa is nu in balbezit. Hlavsa geeft een hoge lob. Carache krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Peklo onderschept slim de pass. Peklo geeft de bal voor. Linker met een sublieme pass. Bustos is nu in balbezit. Bustos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frisoni rent richting de bal. Frisoni geeft de bal voor. Helko rent richting de bal. Helko geeft een lange en hoge pass. Šnajdr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Klungelig pakt Peklo de bal. Rio rent richting de bal. Rio geeft de bal voor. Bustos is nu in balbezit. Bustos draait met de bal, schiet en ... Šnajdr bokst de bal weg. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 1:3

27e minuut.
Notten speelt de bal door. Carache is nu in balbezit. Galvas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carache raakt geblesseerd tijdens het duel. Peklo wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rostřikovač passt de bal met de wreef. Helko rent richting de bal. Légrády verovert de bal door een tackle van achteren. Légrády geeft de bal voor. Sánchez Ramírez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 2:3

32e minuut.
Hlavsa passt de bal zonder na te denken. Wiggers speelt de bal door. Bustos is nu in balbezit. Bustos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 2:4

34e minuut.
Rostřikovač rent richting de bal. Rostřikovač geeft een lange en hoge pass. Lemnaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Ramírez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Carache rent richting de bal. Daar is Carache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carache probeert naar een medespeler te passen. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos haalt uit met een fantastische trap. Šnajdr bokst de bal weg.

38e minuut.
Klungelig pakt Rostřikovač de bal. Mirković is nu in balbezit. Mirković geeft de bal voor. Sánchez Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ramírez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 3:4

40e minuut.
Linker geeft een lange en hoge pass. Frisoni controleert de bal met de borst. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos schiet op doel. Šnajdr maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bustos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 3:5

43e minuut.
Linker bereikt de bal nog maar net als eerste. Linker met een sublieme pass. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache draait met de bal, schiet en ... Šnajdr probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Hlavsa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rio geeft een hoge lob. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache heeft problemen om de bal te vangen. Carache haalt uit met een fantastische trap. Šnajdr probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 56%, Klokan Boys 1905 44%.
FC Gejza - Klokan Boys 1905 3:6

48e minuut.
Daar is Frisoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiggers rent richting de bal. Wiggers passt de bal zonder na te denken. Sánchez Ramírez is nu in balbezit. Sánchez Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 4:6

50e minuut.
Carache passt de bal zonder na te denken. Notten rent richting de bal. Notten geeft de bal voor. Bustos rent richting de bal. Bustos schiet op doel. Šnajdr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carache rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 4:7

50e minuut.
Rostřikovač rent richting de bal. Légrády rent richting de bal. Légrády passt de bal zonder na te denken. Sánchez Ramírez is nu in balbezit. Sánchez Ramírez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 5:7

51e minuut.
Helko passt de bal zonder na te denken. Notten geeft de bal voor. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache draait met de bal, schiet en ... Šnajdr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 5:8

54e minuut.
Daar is Bustos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galvas. Bustos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Notten zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Linker kopt de bal weg. Carache rent richting de bal. Carache haalt uit met een fantastische trap. Šnajdr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Notten met een sublieme pass. Linker bereikt de bal nog maar net als eerste. Linker speelt de bal door. Carache is nu in balbezit. Carache haalt uit met een fantastische trap. Šnajdr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Frisoni geeft een lange en hoge pass. Lemnaru controleert de bal met de borst. Levron rent richting de bal. Lemnaru verovert de bal door een tackle van achteren. Lemnaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Wiggers passt de bal in één keer door. Poruba rent richting de bal. Poruba geeft een lange en hoge pass. Sánchez Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 6:8

61e minuut.
Carache met een sublieme pass. Lemnaru heeft problemen om de bal te vangen. Lemnaru passt de bal in één keer door. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 7:8

67e minuut.
Šnajdr trapt de bal weg. Notten kopt de bal weg. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 7:9

67e minuut.
Sánchez Ramírez met een sublieme pass. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrády bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gejza - Klokan Boys 1905 8:9

79e minuut.
Francl geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linker met een snelle inworp. Carache rent richting de bal. Carache geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Levron is nu in balbezit. Levron probeert naar een medespeler te passen. Mirković geeft een lange en hoge pass. Carache is nu in balbezit. Carache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Notten met een sublieme pass. Peklo rent richting de bal. Peklo passt de bal in één keer door. Carache is nu in balbezit. Carache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Linker rent richting de bal. Linker met een sublieme pass. Carache rent richting de bal. Notten bereikt de bal nog maar net als eerste. Notten geeft de bal voor. Šnajdr bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gejza 60%, Klokan Boys 1905 40%.
FC Gejza - Klokan Boys 1905 8:9