Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wycombe Wanderers SC SKHM
antiAttack Tactiek A
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
30 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 43.1
excellent Schieten average
excellent Passen solid
good Verdedigen average


2e minuut.
Langosz verovert de bal door een tackle van achteren. Langosz met een sublieme pass. Sanhueza probeert naar een medespeler te passen. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Inworp. Besek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Włodowski speelt de bal door. Daar is Hujdurović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hujdurović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Baroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroš passt de bal met de wreef. Sabitoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mignolet geeft de bal voor. Nemoda is nu in balbezit. Rysio begaat een overtreding. Nemoda raakt geblesseerd tijdens het duel. Năstase wilt de vrije trap nemen. Tlampač bokst de bal weg. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda draait met de bal, schiet en ... Tlampač probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Sanhueza verovert de bal door een tackle van achteren. Sanhueza probeert naar een medespeler te passen. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda draait met de bal, schiet en ... Tlampač werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tlampač trapt de bal weg van het doel. Langosz kopt de bal weg. Năstase is nu in balbezit. Năstase schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tlampač trapt de bal weg van het doel. Secăreanu kopt de bal weg. Năstase rent richting de bal. Năstase kan de bal niet met de borst controleren. Năstase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sanhueza passt de bal met de wreef. Nemoda rent richting de bal. Năstase rent richting de bal. Năstase haalt uit met een fantastische trap. Tlampač probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - SKHM 1:0

25e minuut.
Sanhueza passt de bal zonder na te denken. Nemoda is nu in balbezit. Božovský maakt een afschuwelijke overtreding. Božovský krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Langosz passt de bal in één keer door. Sanhueza rent richting de bal. Sanhueza passt de bal zonder na te denken. Năstase rent richting de bal. Năstase draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sanhueza passt de bal zonder na te denken. Nemoda rent richting de bal. Nemoda passt de bal in één keer door. Năstase is nu in balbezit. Năstase draait met de bal, schiet en ... Tlampač kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu speelt de bal door. Secăreanu speelt de bal door. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Božovský kan de bal niet met de borst controleren. Nemoda verovert de bal door een tackle van achteren. Nemoda passt de bal in één keer door. Năstase is nu in balbezit. Năstase haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycombe Wanderers SC 45%, SKHM 55%.
Wycombe Wanderers SC - SKHM 1:0

47e minuut.
Langosz rent richting de bal. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda passt de bal met de wreef. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda haalt uit met een fantastische trap. Tlampač verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Secăreanu speelt de bal door. Sanhueza is nu in balbezit. Sanhueza speelt de bal door. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Langosz geeft een hoge lob. Nemoda rent richting de bal. Rysio begaat een overtreding. Rysio krijgt een gele kaart. Nemoda raakt geblesseerd tijdens het duel. Nemoda komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sanhueza is nu in balbezit. Sanhueza probeert naar een medespeler te passen. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda draait met de bal, schiet en ... Tlampač probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - SKHM 2:0

63e minuut.
Syrečka geeft een lange en hoge pass. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dan zijn tegenspeler op de grond. Dan krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Năstase is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Secăreanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sanhueza is nu in balbezit. Sanhueza probeert naar een medespeler te passen. Nemoda rent richting de bal. Nemoda schiet op doel. Tlampač kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Rysio geeft de bal voor. Hujdurović rent richting de bal. Hujdurović geeft de bal voor. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Nemoda passt de bal zonder na te denken. Sanhueza is nu in balbezit. Sanhueza passt de bal in één keer door. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Langosz kopt de bal weg. Nemoda is nu in balbezit. Negomireanu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Negomireanu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Nemoda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Secăreanu speelt de bal door. Sanhueza rent richting de bal. Sanhueza met een sublieme pass. Syrečka rent richting de bal. Syrečka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Syrečka speelt de bal door. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu geeft een hoge lob. Sanhueza geeft de bal voor. Syrečka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - SKHM 3:0

76e minuut.
Sabitoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Sanhueza de bal. Sanhueza met een sublieme pass. Klungelig pakt Syrečka de bal. Syrečka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - SKHM 4:0

86e minuut.
Hujdurović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borowik komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Torlaković speelt de bal door. Năstase rent richting de bal. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wycombe Wanderers SC - SKHM 4:1

88e minuut.
Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu geeft de bal voor. Inworp. Borowik met een snelle inworp. Włodowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Langosz passt de bal met de wreef. Syrečka is nu in balbezit. Syrečka passt de bal in één keer door. Nemoda rent richting de bal. Nemoda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycombe Wanderers SC 42%, SKHM 58%.
Wycombe Wanderers SC - SKHM 4:1