Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Orel Kjoto FK Sherfi Ostrava `10
orel3 Tactiek Gegenpress3232
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.5 gemiddelde waardering 40.9
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen goed


11e minuut.
Linhart rent richting de bal. Rădescu onderschept slim de pass. Rădescu passt de bal met de wreef. Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li passt de bal zonder na te denken. Rožníček probeert naar een medespeler te passen. Vandepitte is nu in balbezit. Vandepitte haalt uit met een fantastische trap. Negură probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Orel Kjoto - FK Sherfi Ostrava `10 1:0

20e minuut.
Yong-Li onderschept slim de pass. Özkelleci met een sublieme pass. Yong-Li probeert naar een medespeler te passen. Munukka is nu in balbezit. Munukka haalt uit met een fantastische trap. Negură kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski verovert de bal door een tackle van achteren. Świężawski geeft de bal voor. Diogo rent richting de bal. Diogo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Hrvelj passt de bal zonder na te denken. Mendoza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rožníček. Rožníček krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Munukka schiet op doel. Özkelleci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rădescu zal de hoekschop nemen. Vandepitte krijgt zijn hoofd ertegen. Negură verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vandepitte krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Hrvelj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkelleci verovert de bal door een tackle van achteren. Negură bokst de bal weg.

36e minuut.
Diogo speelt de bal door. Daar is Rožníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rožníček met een sublieme pass. Vandepitte rent richting de bal. Vandepitte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
MacShannachan met de inworp. Vandepitte speelt de bal door. Rădescu rent richting de bal. Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li draait met de bal, schiet en ... Negură bokst de bal weg. Yong-Li rent richting de bal. Yong-Li geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Świężawski de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rădescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Munukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Munukka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Orel Kjoto - FK Sherfi Ostrava `10 2:0

43e minuut.
Rădescu passt de bal in één keer door. Diogo speelt de bal door. Özkelleci is nu in balbezit. Munukka verovert de bal door een tackle van achteren. Munukka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Orel Kjoto 27%, FK Sherfi Ostrava `10 73%.
FK Orel Kjoto - FK Sherfi Ostrava `10 2:0

47e minuut.
Yong-Li geeft een hoge lob. Rožníček kopt de bal weg. Munukka rent richting de bal. Munukka geeft de bal voor. Vandepitte springt en kopt de bal. Paal!

51e minuut.
Diogo passt de bal zonder na te denken. Daar is Rožníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rožníček passt de bal in één keer door. Vandepitte rent richting de bal. Vandepitte haalt uit met een fantastische trap. Negură probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
McCulloch speelt de bal door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolzonaro. Bolzonaro krijgt een gele kaart. Blanco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brzezik komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Diogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Diogo passt de bal in één keer door. Świężawski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Yong-Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong-Li schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Bolzonaro passt de bal in één keer door. Rožníček probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Diogo de bal onder controle te krijgen. Yong-Li is nu in balbezit. Yong-Li schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Orel Kjoto - FK Sherfi Ostrava `10 3:0

69e minuut.
Yong-Li onderschept slim de pass. Yong-Li passt de bal zonder na te denken. Munukka is nu in balbezit. Munukka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Orel Kjoto - FK Sherfi Ostrava `10 4:0

73e minuut.
MacShannachan rent richting de bal. MacShannachan geeft de bal voor. Munukka is nu in balbezit. Munukka draait met de bal, schiet en ... Negură werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bolzonaro geeft de bal voor. Klungelig pakt Brzezik de bal. Diogo speelt de bal door. Yong-Li rent richting de bal. Yong-Li haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Świężawski kopt de bal weg. Inworp. Rădescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yong-Li rent richting de bal. Yong-Li schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Yong-Li passt de bal zonder na te denken. Rădescu rent richting de bal. Rădescu passt de bal met de wreef. Munukka rent richting de bal. Munukka draait met de bal, schiet en ... Negură verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

86e minuut.
Linhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li onderschept slim de pass. Yong-Li geeft een hoge lob. Vandepitte is nu in balbezit. Vandepitte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Orel Kjoto - FK Sherfi Ostrava `10 5:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaňko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Vaňko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Orel Kjoto 27%, FK Sherfi Ostrava `10 73%.
FK Orel Kjoto - FK Sherfi Ostrava `10 5:0