Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sherfi Ostrava `10 FK Orel Kjoto
Gegenpress3232 Tactiek orel3
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 54.6
adequate Schieten excellent
weak Passen excellent
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Świężawski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacShannachan met de inworp. Vandepitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandepitte passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožníček probeert naar een medespeler te passen. Munukka is nu in balbezit. Yong-Li is nu in balbezit. Yong-Li haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Diogo speelt de bal door. Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkelleci onderschept slim de pass. Munukka verovert de bal door een tackle van achteren. Munukka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - FK Orel Kjoto 0:1

10e minuut.
Radonić is nu in balbezit. Rădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rădescu probeert naar een medespeler te passen. Yong-Li is nu in balbezit. Yong-Li haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Radonić geeft de bal voor. McCulloch heeft problemen om de bal te vangen. MacShannachan speelt de bal door. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rădescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yong-Li geeft een hoge lob. Vandepitte maakt een snoekduik en kopt de bal. Negură probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - FK Orel Kjoto 0:2

25e minuut.
Radonić met de inworp. Bărbulescu is nu in balbezit. Diogo begaat een overtreding. Diogo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Świężawski kopt de bal weg. Rădescu probeert naar een medespeler te passen. Yong-Li heeft problemen om de bal te vangen. Yong-Li haalt uit met een fantastische trap. Negură maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - FK Orel Kjoto 0:3

30e minuut.
Rožníček met een sublieme pass. Vaňko is nu in balbezit. Vandepitte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vandepitte krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Mendoza kopt de bal weg. Pegoraro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McCulloch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. McCulloch krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Vaňko met de inworp. Rožníček rent richting de bal. Mendoza begaat een overtreding. Rožníček wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sherfi Ostrava `10 73%, FK Orel Kjoto 27%.
FK Sherfi Ostrava `10 - FK Orel Kjoto 0:3

49e minuut.
Radonić verovert de bal door een tackle van achteren. Radonić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rădescu met de inworp. Yong-Li geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bărbulescu is nu in balbezit. Rădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rădescu probeert naar een medespeler te passen. Yong-Li is nu in balbezit. Yong-Li schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Vaňko verovert de bal door een tackle van achteren. Vaňko speelt de bal door. Mendoza rent richting de bal. McCulloch is nu in balbezit. McCulloch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Świężawski rent richting de bal. Świężawski geeft een hoge lob. Yong-Li rent richting de bal. Yong-Li haalt uit met een fantastische trap. Negură probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sherfi Ostrava `10 - FK Orel Kjoto 0:4

71e minuut.
Inworp. Linhart komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Daar is Vandepitte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negură probeert naar een medespeler te passen. Bolzonaro is nu in balbezit. Bolzonaro geeft de bal voor. Vandepitte kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sherfi Ostrava `10 64%, FK Orel Kjoto 36%.
FK Sherfi Ostrava `10 - FK Orel Kjoto 0:4