Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caravelas FC Konečná
442 zkouška Tactiek koda
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.4 gemiddelde waardering 55.2
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Larcinesi passt de bal in één keer door. Giesteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiss haalt uit met een fantastische trap. Habowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - FC Konečná 0:1

14e minuut.
Bejat trapt de bal weg. Gombač bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombač passt de bal in één keer door. Rastrello is nu in balbezit. Rastrello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kiersgaard met een sublieme pass. Opiela rent richting de bal. Met opzet legt Theiss zijn tegenspeler op de grond. Opiela raakt geblesseerd tijdens het duel. Normann wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Larcinesi met een sublieme pass. Opiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Opiela probeert naar een medespeler te passen. Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Ahmed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džuverović rent richting de bal. Džuverović passt de bal met de wreef. Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Giesteira geeft de bal voor. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard passt de bal met de wreef. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bejat rent richting de bal. Opiela verovert de bal door een tackle van achteren. Opiela passt de bal in één keer door. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 48%, FC Konečná 52%.
FC Caravelas - FC Konečná 0:1

48e minuut.
Rastrello is nu in balbezit. Giesteira onderschept slim de pass. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed schiet op doel. Habowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - FC Konečná 0:2

62e minuut.
Campigotto rent richting de bal. Casillas Fernández rent richting de bal. Casillas Fernández passt de bal met de wreef. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Berri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harbar komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Klungelig pakt Coşerea de bal. Coşerea geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Normann neemt de hoekschop. Kiersgaard maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caravelas - FC Konečná 1:2

78e minuut.
Pécout geeft een hoge lob. Master kopt de bal weg. Normann met een sublieme pass. Opiela is nu in balbezit. Opiela haalt uit met een fantastische trap. Kutsy bokst de bal weg.

81e minuut.
Džuverović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed onderschept slim de pass. Ahmed geeft een hoge lob. Rossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen draait met de bal, schiet en ... Habowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Cartaxeiro probeert naar een medespeler te passen. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi passt de bal in één keer door. Opiela is nu in balbezit. Opiela draait met de bal, schiet en ... Kutsy bokst de bal weg. Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Caravelas - FC Konečná 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caravelas 36%, FC Konečná 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Caravelas - FC Konečná 2:2