Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konečná FC Caravelas
koda Tactiek 442 zkouška
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 24
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 56.3
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Theiss onderschept slim de pass. Casillas Fernández is nu in balbezit. Casillas Fernández passt de bal zonder na te denken. Grisostomi rent richting de bal. Grisostomi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Opiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Opiela passt de bal zonder na te denken. Grisostomi is nu in balbezit. Grisostomi haalt uit met een fantastische trap. Kutsy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FC Caravelas 0:1

9e minuut.
Rastrello speelt de bal door. Opiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejat maakt een afschuwelijke overtreding. Bejat krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Grisostomi rent richting de bal. Opiela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Theiss. Opiela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kiersgaard neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grisostomi maakt een snoekduik en kopt de bal. Kutsy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Rastrello heeft problemen om de bal te vangen. Master begaat een overtreding. Rastrello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rastrello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giesteira kan de bal niet met de borst controleren. Rossen is nu in balbezit. Rossen schiet op doel. Habowski bokst de bal weg.

23e minuut.
Coşerea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Normann met een snelle inworp. Opiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Opiela geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kiersgaard speelt de bal door. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann met een sublieme pass. Opiela is nu in balbezit. Opiela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Coşerea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casillas Fernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grisostomi geeft de bal voor. Normann springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiss speelt de bal door. Rastrello is nu in balbezit. Rastrello schiet op doel. Habowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Konečná - FC Caravelas 1:1

35e minuut.
Cartaxeiro rent richting de bal. Cartaxeiro speelt de bal door. Master probeert naar een medespeler te passen. Opiela is nu in balbezit. Opiela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Grisostomi passt de bal met de wreef. Opiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Opiela passt de bal zonder na te denken. Grisostomi is nu in balbezit. Grisostomi haalt uit met een fantastische trap. Kutsy bokst de bal weg. Coşerea verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FC Caravelas 1:2

41e minuut.
Opiela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kubot komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grisostomi neemt zijn aanloop. Kutsy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FC Caravelas 1:3

43e minuut.
Casillas Fernández is nu in balbezit. Casillas Fernández passt de bal met de wreef. Grisostomi rent richting de bal. Kubot rent richting de bal. Kubot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - FC Caravelas 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 66%, FC Caravelas 34%.
FC Konečná - FC Caravelas 1:4

50e minuut.
Džuverović kopt de bal weg. Grisostomi probeert de bal met de borst te controleren. Grisostomi speelt de bal door. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kiersgaard speelt de bal door. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi probeert naar een medespeler te passen. Kubot rent richting de bal. Kubot schiet op doel. Kutsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Gombač speelt de bal door. Rossen rent richting de bal. Rossen probeert naar een medespeler te passen. Rastrello rent richting de bal. Rastrello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Coşerea trapt de bal weg. Larcinesi kopt de bal weg. Grisostomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bejat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejat passt de bal zonder na te denken. Daar is Theiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theiss passt de bal in één keer door. Harbar geeft een hoge lob. Habowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 65%, FC Caravelas 35%.
FC Konečná - FC Caravelas 1:4