Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anarchia Karlsruhe AC TurboTurbine
4-3-1t-2-neu Tactiek Cya-Cup
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
57.1 gemiddelde waardering 63.8
solide Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Breitner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ceballos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amberg maakt een afschuwelijke overtreding. Ceballos raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Turi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - AC TurboTurbine 0:1

20e minuut.
Plassnegger is nu in balbezit. Šaronjić verovert de bal door een tackle van achteren. Šaronjić geeft een lange en hoge pass. Ceballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Haber probeert naar een medespeler te passen. Schäfer probeert naar een medespeler te passen. Stampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampa passt de bal in één keer door. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Amberg geeft een hoge lob. Turi kopt de bal weg. Orav speelt de bal door. Ceballos rent richting de bal. Ceballos haalt uit met een fantastische trap. Gligorović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anarchia Karlsruhe 61%, AC TurboTurbine 39%.
Anarchia Karlsruhe - AC TurboTurbine 0:1

59e minuut.
Bastías draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gligorović de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Orav geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ceballos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Buitenspel voor Plassnegger. Goede buitenspelval van de verdediging. Joschko komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Funken komt het veld opgelopen. Samotsvetov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haber. Haber krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Doeltrap. Gligorović trapt de bal weg van het doel. Orav kopt de bal weg. Samotsvetov rent richting de bal. Samotsvetov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Orav is nu in balbezit. Schäfer probeert naar een medespeler te passen. Plassnegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Plassnegger geeft een lange en hoge pass. Vinhas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Bad Boy komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Buitenspel voor Breitner. Goede buitenspelval van de verdediging. Joschko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Plassnegger kopt de bal weg. Vinhas rent richting de bal. Vinhas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Joschko onderschept slim de pass. Joschko geeft de bal voor. Vinhas is nu in balbezit. Vinhas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Lustlos passt de bal met de wreef. Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. Haber speelt de bal door. Vinhas is nu in balbezit. Vinhas haalt uit met een fantastische trap. Caims kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anarchia Karlsruhe 51%, AC TurboTurbine 49%.
Anarchia Karlsruhe - AC TurboTurbine 0:1