Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnum United Tasmania 06
442def1WingerL Tactiek 433.2
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
66.2 gemiddelde waardering 69.3
excellent Schieten incredible
very good Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Bichado onderschept slim de pass. Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski met een sublieme pass. Jop is nu in balbezit. Jop haalt uit met een fantastische trap. Haas bokst de bal weg.

4e minuut.
Zamachowski passt de bal in één keer door. Duchesne rent richting de bal. Duchesne speelt de bal door. Jop is nu in balbezit. Jop haalt uit met een fantastische trap. Haas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Frontzeck is nu in balbezit. Lydersen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frontzeck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perrault legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnum United - Tasmania 06 0:1

15e minuut.
Frontzeck rent richting de bal. Grošek rent richting de bal. Grošek passt de bal in één keer door. Busch is nu in balbezit. Busch geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perrault probeert de bal met de borst te controleren. Perrault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnum United - Tasmania 06 0:2

16e minuut.
Charous passt de bal met de wreef. Grošek is nu in balbezit. Grošek geeft een lange en hoge pass. Perrault is nu in balbezit. Perrault haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Esenoğlu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Syahrizal met de inworp. Kermans geeft de bal voor. Perrault maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grošek neemt de hoekschop. Majchrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Syahrizal rent richting de bal. Syahrizal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zamachowski probeert naar een medespeler te passen. Jop is nu in balbezit. Jop passt de bal zonder na te denken. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell draait met de bal, schiet en ... Haas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kewell probeert de bal aan de voet te houden. Klingberg rent richting de bal. Klingberg passt de bal met de wreef. Jop bereikt de bal nog maar net als eerste. Jop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Duchesne met een sublieme pass. Jop bereikt de bal nog maar net als eerste. Jop passt de bal in één keer door. Kewell is nu in balbezit. Kewell draait met de bal, schiet en ... Haas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnum United 54%, Tasmania 06 46%.
Magnum United - Tasmania 06 0:2

54e minuut.
Lydersen met de inworp. Zamachowski met een sublieme pass. Klingberg speelt de bal door. Jop is nu in balbezit. Jop haalt uit met een fantastische trap. Haas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Majchrowicz kopt de bal weg. Kermans rent richting de bal. Kermans passt de bal zonder na te denken. Syahrizal is nu in balbezit. Syahrizal draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magnum United - Tasmania 06 0:3

59e minuut.
Frontzeck is nu in balbezit. Grošek is nu in balbezit. Grošek passt de bal met de wreef. Perrault is nu in balbezit. Perrault schiet op doel. Vovc bokst de bal weg. Grošek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dietz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Duchesne passt de bal in één keer door. Daar is Jop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagés rent richting de bal. Jop rent richting de bal. Jop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Charous rent richting de bal. Charous speelt de bal door. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck geeft een hoge lob. Perrault maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Zamachowski probeert de bal met de borst te controleren. Perrault rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamachowski. Zamachowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnum United 57%, Tasmania 06 43%.
Magnum United - Tasmania 06 0:3