Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Stiftung Wadentest SV 09Arnstadt
442 versuch Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 17.8
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rinat passt de bal in één keer door. Adamopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Deisler verovert de bal door een tackle van achteren. Deisler schiet op doel. Geshev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Adamopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deisler is nu in balbezit. Deisler schiet op doel. Geshev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - SV 09Arnstadt 0:1

4e minuut.
Wojdała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deisler. Wojdała raakt geblesseerd tijdens het duel. Gning zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Altınyol springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gning geeft een hoge lob. Wojdała probeert de bal aan de voet te houden. Altınyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınyol haalt uit met een fantastische trap. Sauerwein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Stiftung Wadentest - SV 09Arnstadt 1:1

34e minuut.
Purkyt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tauschel de bal. Altınyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınyol draait met de bal, schiet en ... Sauerwein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - SV 09Arnstadt 2:1

39e minuut.
Hanske rent richting de bal. Hanske geeft de bal voor. Adamopoulos kopt de bal weg. Altınyol rent richting de bal. Altınyol speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Stiftung Wadentest 30%, SV 09Arnstadt 70%.
SV Stiftung Wadentest - SV 09Arnstadt 2:1

51e minuut.
Tufariello geeft een lange en hoge pass. Purkyt rent richting de bal. Purkyt geeft een lange en hoge pass. Altınyol rent richting de bal. Altınyol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tauschel speelt de bal door. Peixeiro geeft de bal voor. Purkyt speelt de bal door. Altınyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınyol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - SV 09Arnstadt 3:1

59e minuut.
Scharpenberg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Földi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Földi met een sublieme pass. Altınyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınyol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Stiftung Wadentest - SV 09Arnstadt 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Stiftung Wadentest 18%, SV 09Arnstadt 82%.
SV Stiftung Wadentest - SV 09Arnstadt 4:1