Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue City Kickers Kyoto FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Kötteritzsch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Feichtinger de bal. Kalinke is nu in balbezit. Feichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haneke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Feichtinger rent richting de bal. Feichtinger haalt uit met een fantastische trap. Fleßers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue City Kickers - Kyoto FC 1:0

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fleßers met een harde bal richting middenveld. Kalinke kopt de bal weg. Klungelig pakt Feichtinger de bal. Feichtinger haalt uit met een fantastische trap. Paal! Fleßers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Taucher met een sublieme pass. Kötteritzsch rent richting de bal. Kötteritzsch probeert naar een medespeler te passen. Feichtinger rent richting de bal. Feichtinger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue City Kickers - Kyoto FC 2:0

41e minuut.
Kalinke is nu in balbezit. Heider verovert de bal door een tackle van achteren. Heider passt de bal in één keer door. Förterra rent richting de bal. Förterra geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue City Kickers 39%, Kyoto FC 61%.
Blue City Kickers - Kyoto FC 2:0

49e minuut.
Taucher onderschept slim de pass. Taucher passt de bal zonder na te denken. Tewes bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtinger onderschept slim de pass. Feichtinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kalinke rent richting de bal. Kalinke probeert naar een medespeler te passen. Feichtinger rent richting de bal. Feichtinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue City Kickers - Kyoto FC 3:0

70e minuut.
Heider bereikt de bal nog maar net als eerste. Taucher rent richting de bal. Heider begaat een overtreding. Heider krijgt een gele kaart. Taucher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taucher zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jodsalz heeft problemen om de bal te vangen. Feichtinger rent richting de bal. Feichtinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Söllner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kötteritzsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kötteritzsch passt de bal in één keer door. Feichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue City Kickers 38%, Kyoto FC 62%.
Blue City Kickers - Kyoto FC 3:0