Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hansa Eschwege Verein für Frieden & Fortschrit
Ausdef Tactiek 4-212-1_rev4_wd
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.6 gemiddelde waardering 59.1
formidable Schieten solid
formidable Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Bechstädt rent richting de bal. Konarzewski onderschept slim de pass. Konarzewski geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Oger schiet op doel. Na een snelle pass probeert Borja de bal onder controle te krijgen. Bechstädt speelt de bal door. Oger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Xəqani geeft de bal voor. Válber kan de bal niet met de borst controleren. Scuderin rent richting de bal. Válber onderschept slim de pass. Válber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Przystupa kan de bal niet met de borst controleren. Przystupa passt de bal met de wreef. Borja rent richting de bal. Borja geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Subekti met een sublieme pass. Klungelig pakt Balbierer de bal. Balbierer geeft een hoge lob. Oger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oger schiet op doel. Lassan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ötmez is nu in balbezit. Ötmez geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gärke passt de bal zonder na te denken. Oger is nu in balbezit. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Oger verovert de bal door een tackle van achteren. Oger schiet op doel. Lassan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xəqani met de inworp. Cselleng met een sublieme pass. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 50%, Verein für Frieden & Fortschrit 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hansa Eschwege - Verein für Frieden & Fortschrit 0:0

50e minuut.
Ötmez passt de bal zonder na te denken. Daar is Samica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gärke onderschept slim de pass. Gärke draait met de bal, schiet en ... Lassan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Verein für Frieden & Fortschrit 0:1

53e minuut.
Xəqani geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević is nu in balbezit. Wonneberger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vukosavljević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cselleng komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng passt de bal zonder na te denken. Scuderin bereikt de bal nog maar net als eerste. Válber onderschept slim de pass. Válber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Subekti kopt de bal weg. Oger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oger passt de bal zonder na te denken. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt haalt uit met een fantastische trap. Lassan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Válber kopt de bal weg. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Wonneberger begaat een overtreding. Wonneberger krijgt een gele kaart. Vukosavljević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cselleng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vukosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal. Luia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Cselleng rent richting de bal. Cselleng geeft de bal voor. Vukosavljević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borja rent richting de bal. Borja geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Hanswurst komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 45%, Verein für Frieden & Fortschrit 55%.
FC Hansa Eschwege - Verein für Frieden & Fortschrit 0:1