Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verein für Frieden & Fortschrit FC Hansa Eschwege
4-212-1_rev4_wd Tactiek STN
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.3 gemiddelde waardering 67
uitmuntend Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Gärke probeert naar een medespeler te passen. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt geeft een hoge lob. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Hansa Eschwege 1:0

5e minuut.
Rákos is nu in balbezit. Rákos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xəqani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przystupa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Balbierer passt de bal zonder na te denken. Bechstädt heeft problemen om de bal te vangen. Bechstädt met een sublieme pass. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Lassan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kléber bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor verovert de bal door een tackle van achteren. Dobor passt de bal in één keer door. Konarzewski heeft problemen om de bal te vangen. Konarzewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ötmez speelt de bal door. Klungelig pakt Konarzewski de bal. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel. Lassan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żyła is nu in balbezit. Żyła geeft een hoge lob. Vukosavljević controleert de bal met de borst. Kafka geeft de bal voor. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ötmez geeft een hoge lob. Balbierer kopt de bal weg. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Lassan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ötmez kopt de bal weg. Gärke is nu in balbezit. Gärke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyła geeft een hoge lob. Gärke probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Lassan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Hansa Eschwege 2:0

25e minuut.
Borja is nu in balbezit. Borja geeft een lange en hoge pass. Kafka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen. Luia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Hansa Eschwege 2:1

30e minuut.
Gärke met een sublieme pass. Bechstädt is nu in balbezit. Ötmez verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bechstädt neemt de hoekschop. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Lassan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Hansa Eschwege 3:1

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Subekti met de inworp. Gärke geeft een lange en hoge pass. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Lassan bokst de bal weg.

39e minuut.
Vallant rent richting de bal. Vukosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Kléber met een sublieme pass. Vukosavljević rent richting de bal. Dobor rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Konarzewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen. Luia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa speelt de bal door. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Luia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Hansa Eschwege 3:2

45e minuut.
Inworp. Konarzewski met een snelle inworp. Przystupa geeft een lange en hoge pass. Daar is Vukosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukosavljević schiet op doel. Luia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verein für Frieden & Fortschrit 46%, FC Hansa Eschwege 54%.
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Hansa Eschwege 3:2

58e minuut.
Żyła onderschept slim de pass. Żyła probeert naar een medespeler te passen. Xəqani rent richting de bal. Borja is nu in balbezit. Borja geeft de bal voor. Luia bokst de bal weg. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Hansa Eschwege 3:3

62e minuut.
Nadoveza onderschept slim de pass. Nadoveza geeft de bal voor. Dobor kopt de bal weg. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević schiet op doel. Luia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Przystupa passt de bal met de wreef. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski geeft de bal voor. Vukosavljević springt en kopt de bal. Luia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Subekti passt de bal zonder na te denken. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt geeft een hoge lob. Bonifaz springt en kopt de bal. Lassan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Hansa Eschwege 4:3

80e minuut.
Kafka probeert naar een medespeler te passen. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke passt de bal in één keer door. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz met een sublieme pass. Gärke is nu in balbezit. Gärke geeft een hoge lob. Bonifaz springt en kopt de bal. Lassan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kafka passt de bal met de wreef. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt geeft de bal voor. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Lassan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verein für Frieden & Fortschrit 37%, FC Hansa Eschwege 63%.
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Hansa Eschwege 4:3