Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Laufer TSV 1860 München
451 Tactiek ÖSTERREICH
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 35
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 44.6
adequate Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Megleski onderschept slim de pass. Megleski met een sublieme pass. Spiridon speelt de bal door. Litovchenko rent richting de bal. Litovchenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - TSV 1860 München 0:1

11e minuut.
Megleski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Litovchenko is nu in balbezit. Leguner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leguner krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kleitsmann met een sublieme pass. Litovchenko is nu in balbezit. Litovchenko passt de bal in één keer door. Spiridon rent richting de bal. Spiridon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kleitsmann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hammerl de bal. Litovchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Litovchenko schiet op doel. Hilpert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - TSV 1860 München 0:2

23e minuut.
Gartung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleitsmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kleitsmann met een sublieme pass. Litovchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Litovchenko schiet op doel. Hilpert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bachtiari rent richting de bal. Bachtiari passt de bal in één keer door. Kübler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleitsmann onderschept slim de pass. Kleitsmann draait met de bal, schiet en ... Hilpert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Sack is nu in balbezit. Megleski verovert de bal door een tackle van achteren. Leguner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leguner is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Megleski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Centkowski komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Paar onderschept slim de pass. Paar speelt de bal door. Spiridon is nu in balbezit. Litovchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Litovchenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - TSV 1860 München 0:3

38e minuut.
Centkowski geeft een lange en hoge pass. Kleitsmann kopt de bal weg. Spiridon rent richting de bal. Spiridon haalt uit met een fantastische trap. Siffling probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - TSV 1860 München 0:4

42e minuut.
Godart onderschept slim de pass. Godart geeft een lange en hoge pass. Hammerl heeft problemen om de bal te vangen. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon schiet op doel. Hilpert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kleitsmann passt de bal in één keer door. Litovchenko kan de bal niet met de borst controleren. Litovchenko probeert naar een medespeler te passen. Spiridon kan de bal niet met de borst controleren. Spiridon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - TSV 1860 München 0:5

45e minuut.
Siffling bereikt de bal nog maar net als eerste. Siffling geeft de bal voor. Silaghi kopt de bal weg. Kleitsmann rent richting de bal. Kleitsmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Havrlík komt het veld opgelopen. Ráez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Laufer 83%, TSV 1860 München 17%.
FC Laufer - TSV 1860 München 0:5

47e minuut.
Silaghi geeft een lange en hoge pass. Ráez kopt de bal weg. Daar is Litovchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Litovchenko schiet op doel. Hilpert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Kleitsmann haalt uit met een fantastische trap. Hilpert probeert naar een medespeler te passen. Paar kopt de bal weg. Litovchenko is nu in balbezit. Litovchenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Litovchenko kopt de bal weg. Daar is Hammerl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bachtiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráez onderschept slim de pass. Ráez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gartung passt de bal met de wreef. Kleitsmann rent richting de bal. Siffling tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siffling krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Centkowski met een sublieme pass. Kleitsmann heeft problemen om de bal te vangen. Siffling onderschept slim de pass. Ráez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Hammerl verovert de bal door een tackle van achteren. Hammerl geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Centkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ráez springt en kopt de bal. Hilpert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ráez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráez schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Paar met de inworp. Litovchenko rent richting de bal. Centkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litovchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Litovchenko geeft een lange en hoge pass. Hilpert bokst de bal weg. Ráez is nu in balbezit. Ráez draait met de bal, schiet en ... Paal! Kleitsmann springt en kopt de bal. Paal!

58e minuut.
Litovchenko is nu in balbezit. Litovchenko met een sublieme pass. Ráez met een sublieme pass. Kleitsmann rent richting de bal. Kleitsmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Litovchenko onderschept slim de pass. Litovchenko passt de bal zonder na te denken. Ráez rent richting de bal. Ráez haalt uit met een fantastische trap. Hilpert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - TSV 1860 München 0:6

65e minuut.
Inworp. Centkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Litovchenko met een sublieme pass. Klungelig pakt Ráez de bal. Ráez draait met de bal, schiet en ... Hilpert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Havrlík rent richting de bal. Havrlík passt de bal in één keer door. Ráez rent richting de bal. Litovchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Litovchenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Paar verovert de bal door een tackle van achteren. Centkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski passt de bal in één keer door. Ráez is nu in balbezit. Ráez schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Litovchenko passt de bal met de wreef. Kleitsmann rent richting de bal. Kleitsmann passt de bal in één keer door. Daar is Ráez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ráez draait met de bal, schiet en ... Hilpert bokst de bal weg.

82e minuut.
Havrlík met een snelle inworp. Centkowski rent richting de bal. Centkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Litovchenko de bal. Litovchenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - TSV 1860 München 0:7

86e minuut.
Litovchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Litovchenko passt de bal met de wreef. Ráez is nu in balbezit. Ráez draait met de bal, schiet en ... Siffling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hilpert trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paar met een snelle inworp. Centkowski rent richting de bal. Centkowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hammerl trapt de bal weg van het doel. Paar probeert naar een medespeler te passen. Litovchenko rent richting de bal. Litovchenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Laufer 90%, TSV 1860 München 10%.
FC Laufer - TSV 1860 München 0:7