Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Laufer Verein für Frieden & Fortschrit
451 Tactiek 4-212-1_rev4_wd
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 58.5
adequate Schieten excellent
poor Passen outstanding
weak Verdedigen good


2e minuut.
Siffling onderschept slim de pass. Klungelig pakt Landgrebe de bal. Bechstädt probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gärke verovert de bal door een tackle van achteren. Gärke geeft een lange en hoge pass. Siffling kopt de bal weg. Hilpert probeert wanhopig de bal te grijpen. Subekti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bonifaz heeft problemen om de bal te vangen. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt passt de bal in één keer door. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Hilpert bokst de bal weg.

13e minuut.
Daar is Leguner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gärke rent richting de bal. Gärke passt de bal zonder na te denken. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Jaschusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti onderschept slim de pass. Subekti passt de bal zonder na te denken. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hilpert trapt de bal weg. Gärke kopt de bal weg. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bechstädt passt de bal zonder na te denken. Bonifaz is nu in balbezit. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz passt de bal in één keer door. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gärke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Subekti geeft een hoge lob. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - Verein für Frieden & Fortschrit 0:1

25e minuut.
Balbierer speelt de bal door. Bechstädt speelt de bal door. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Hammerl probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Scuderin verovert de bal door een tackle van achteren. Scuderin geeft een lange en hoge pass. Bechstädt kopt de bal weg. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - Verein für Frieden & Fortschrit 0:2

29e minuut.
Bachtiari passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bechstädt de bal. Bechstädt passt de bal met de wreef. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - Verein für Frieden & Fortschrit 0:3

31e minuut.
Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke passt de bal in één keer door. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gärke is nu in balbezit. Gärke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt passt de bal met de wreef. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Hilpert bokst de bal weg. Bechstädt geeft de bal voor. Klungelig pakt Siffling de bal. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - Verein für Frieden & Fortschrit 0:4

35e minuut.
Bonifaz onderschept slim de pass. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke passt de bal in één keer door. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Bechstädt kopt de bal weg. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz passt de bal met de wreef. Gärke rent richting de bal. Gärke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Willmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafka verovert de bal door een tackle van achteren. Kafka speelt de bal door. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Hilpert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - Verein für Frieden & Fortschrit 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Laufer 82%, Verein für Frieden & Fortschrit 18%.
FC Laufer - Verein für Frieden & Fortschrit 0:5

47e minuut.
Bonifaz heeft problemen om de bal te vangen. Siffling bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz onderschept slim de pass. Bonifaz schiet op doel. Hilpert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - Verein für Frieden & Fortschrit 0:6

48e minuut.
Landgrebe is nu in balbezit. Bechstädt verovert de bal door een tackle van achteren. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz springt en kopt de bal. Hilpert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - Verein für Frieden & Fortschrit 0:7

51e minuut.
Hammerl verovert de bal door een tackle van achteren. Hammerl geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gärke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Subekti geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Bonifaz passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Gärke de bal onder controle te krijgen. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - Verein für Frieden & Fortschrit 0:8

59e minuut.
Scuderin geeft de bal voor. Bonifaz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bechstädt de bal onder controle te krijgen. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - Verein für Frieden & Fortschrit 0:9

61e minuut.
Balbierer heeft problemen om de bal te vangen. Balbierer probeert naar een medespeler te passen. Kafka heeft problemen om de bal te vangen. Subekti geeft de bal voor. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

63e minuut.
Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt geeft de bal voor. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hammerl de bal onder controle te krijgen. Hilpert bokst de bal weg.

65e minuut.
Hilpert probeert naar een medespeler te passen. Willmer kopt de bal weg. Inworp. Subekti met de inworp. Gärke geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Willmer probeert de bal aan de voet te houden. Gärke rent richting de bal. Gärke passt de bal zonder na te denken. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Willmer probeert de bal met de borst te controleren. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bonifaz de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt passt de bal zonder na te denken. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - Verein für Frieden & Fortschrit 0:10

76e minuut.
Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt passt de bal in één keer door. Gärke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bonifaz de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hammerl is nu in balbezit. Bonifaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifaz passt de bal in één keer door. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti passt de bal in één keer door. Gärke probeert naar een medespeler te passen. Subekti rent richting de bal. Subekti schiet op doel. Hilpert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Balbierer kopt de bal weg. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt passt de bal met de wreef. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bechstädt kopt de bal weg. Daar is Willmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifaz rent richting de bal. Gärke is nu in balbezit. Gärke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Laufer 84%, Verein für Frieden & Fortschrit 16%.
FC Laufer - Verein für Frieden & Fortschrit 0:10