Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verein für Frieden & Fortschrit FC Laufer
4-212-1_rev4_wd Tactiek 451
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
46 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 25.8
very good Schieten adequate
outstanding Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt met een sublieme pass. Hammerl is nu in balbezit. Ilie rent richting de bal. Ilie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ilie is nu in balbezit. Ilie haalt uit met een fantastische trap. Hilpert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Laufer 1:0

4e minuut.
Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt met een sublieme pass. Klungelig pakt Ilie de bal. Gärke rent richting de bal. Gärke schiet op doel. Hilpert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Gärke geeft een hoge lob. Hilpert probeert naar een medespeler te passen. Subekti kopt de bal weg. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Siffling de bal. Bechstädt verovert de bal door een tackle van achteren. Bechstädt speelt de bal door. Ilie rent richting de bal. Ilie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Laufer 2:0

8e minuut.
Scuderin passt de bal zonder na te denken. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti passt de bal met de wreef. Ilie is nu in balbezit. Ilie draait met de bal, schiet en ... Hilpert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Gärke rent richting de bal. Gärke passt de bal in één keer door. Subekti probeert naar een medespeler te passen. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Subekti passt de bal in één keer door. Daar is Ilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilie passt de bal in één keer door. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt speelt de bal door. Ilie rent richting de bal. Ilie haalt uit met een fantastische trap. Hilpert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Laufer 3:0

17e minuut.
Siffling geeft een hoge lob. Kafka kopt de bal weg. Gärke rent richting de bal. Gärke geeft een hoge lob. Ilie springt en kopt de bal. Hilpert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Laufer 4:0

21e minuut.
Subekti geeft een hoge lob. Daar is Willmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafka speelt de bal door. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bechstädt probeert naar een medespeler te passen. Ilie rent richting de bal. Gärke is nu in balbezit. Gärke draait met de bal, schiet en ... Hilpert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Daar is Gärke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gärke passt de bal met de wreef. Bechstädt met een sublieme pass. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Siffling geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Subekti met een snelle inworp. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gärke probeert naar een medespeler te passen. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt probeert naar een medespeler te passen. Ilie rent richting de bal. Ilie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Gärke verovert de bal door een tackle van achteren. Gärke probeert naar een medespeler te passen. Bechstädt speelt de bal door. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Subekti met een sublieme pass. Gärke is nu in balbezit. Gärke geeft de bal voor. Ilie maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Laufer 5:0

39e minuut.
Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie schiet op doel. Na een snelle pass probeert Siffling de bal onder controle te krijgen. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ilie is nu in balbezit. Bachtiari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilie. Ilie krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Subekti onderschept slim de pass. Subekti passt de bal zonder na te denken. Bechstädt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ilie de bal. Ilie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gärke is nu in balbezit. Gärke draait met de bal, schiet en ... Hilpert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gärke geeft de bal voor. Ilie maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Laufer 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verein für Frieden & Fortschrit 15%, FC Laufer 85%.
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Laufer 6:0

54e minuut.
Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt passt de bal met de wreef. Ilie rent richting de bal. Ilie schiet op doel. Hilpert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Laufer 7:0

59e minuut.
Gärke is nu in balbezit. Gärke geeft een lange en hoge pass. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hilpert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Landgrebe de bal. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Ilie springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Subekti met de inworp. Daar is Gärke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gärke geeft de bal voor. Ilie maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Hammerl kopt de bal weg. Kafka met een sublieme pass. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke haalt uit met een fantastische trap. Hilpert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ilie is nu in balbezit. Ilie schiet op doel. Hilpert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bechstädt geeft de bal voor. Klungelig pakt Leguner de bal. Gärke rent richting de bal. Gärke geeft een lange en hoge pass. Ilie krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ilie is nu in balbezit. Siffling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie onderschept slim de pass. Ilie schiet op doel. Hilpert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Laufer 8:0

80e minuut.
Gärke is nu in balbezit. Gärke passt de bal zonder na te denken. Bechstädt met een sublieme pass. Ilie is nu in balbezit. Ilie schiet op doel. Hilpert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gärke speelt de bal door. Klungelig pakt Bechstädt de bal. Bechstädt met een sublieme pass. Ilie controleert de bal met de borst. Ilie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Bonifaz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel. Hilpert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Laufer 9:0

88e minuut.
Leguner geeft de bal voor. Gartung kopt de bal weg. Gärke rent richting de bal. Gärke geeft een lange en hoge pass. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen. Hilpert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Hänig geeft een lange en hoge pass. Gärke is nu in balbezit. Gärke met een sublieme pass. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Hilpert bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verein für Frieden & Fortschrit 12%, FC Laufer 88%.
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Laufer 9:0