Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hansa Eschwege TSV 1860 München
STN Tactiek NORGE-4-1-4-1
60% Balbezit 40%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 49.8
excellent Schieten good
formidable Passen solid
excellent Verdedigen solid


23e minuut.
Borja heeft problemen om de bal te vangen. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Borja zijn tegenspeler op de grond. Borja krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Konarzewski met een sublieme pass. Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa passt de bal zonder na te denken. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Przystupa verovert de bal door een tackle van achteren. Przystupa geeft een hoge lob. Borja rent richting de bal. Borja geeft een hoge lob. Vukosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Centkowski komt het veld opgelopen. Havrlík komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Centkowski is nu in balbezit. Xəqani onderschept slim de pass. Xəqani probeert naar een medespeler te passen. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja geeft een lange en hoge pass. Oberegger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 61%, TSV 1860 München 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hansa Eschwege - TSV 1860 München 0:0

46e minuut.
Silaghi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trung Hưng de bal. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Oberegger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - TSV 1860 München 1:0

48e minuut.
Xəqani heeft problemen om de bal te vangen. Xəqani passt de bal in één keer door. Borja rent richting de bal. Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Centkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon controleert de bal met de borst. Spiridon geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cselleng stond buitenspel. Paar komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Żyła geeft een hoge lob. Borja is nu in balbezit. Borja geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen. Oberegger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - TSV 1860 München 2:0

84e minuut.
Żyła geeft een hoge lob. Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hưng maakt een afschuwelijke overtreding. Trung Hưng krijgt een gele kaart. Przystupa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Przystupa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Konarzewski kopt de bal weg. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cselleng passt de bal zonder na te denken. Przystupa speelt de bal door. Schilder rent richting de bal. Vukosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukosavljević schiet op doel. Oberegger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Vukosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - TSV 1860 München 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 52%, TSV 1860 München 48%.
FC Hansa Eschwege - TSV 1860 München 3:0