Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Utopia Hammers VfL Beul 1971
4-4-2 Tactiek 3 - 4 - 3
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 47.2
weak Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Özerginer passt de bal in één keer door. Daar is van Aanholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosso onderschept slim de pass. Özerginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerginer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - VfL Beul 1971 0:1

7e minuut.
Daar is Naggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naggi geeft een hoge lob. Özerginer kopt de bal weg. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt schiet op doel. Dráb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bronner heeft problemen om de bal te vangen. Choudhury met een sublieme pass. van Aanholt is nu in balbezit. Özerginer is nu in balbezit. Özerginer haalt uit met een fantastische trap. Dráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - VfL Beul 1971 0:2

19e minuut.
Naggi probeert naar een medespeler te passen. Choudhury rent richting de bal. Choudhury speelt de bal door. van Aanholt is nu in balbezit. van Aanholt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov geeft een hoge lob. Özerginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerginer schiet op doel. Rosso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - VfL Beul 1971 0:3

30e minuut.
Səfixanov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jezierski. Səfixanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Choudhury komt bij de bal en schiet. van Aanholt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - VfL Beul 1971 0:4

37e minuut.
Dráb met een sublieme pass. Naggi kan de bal niet met de borst controleren. Naggi probeert naar een medespeler te passen. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt draait met de bal, schiet en ... Dráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Vásquez geeft een hoge lob. Daar is Dobranschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özerginer rent richting de bal. Özerginer draait met de bal, schiet en ... Dráb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - VfL Beul 1971 0:5

41e minuut.
Choudhury is nu in balbezit. Dobranschi rent richting de bal. Choudhury onderschept slim de pass. Choudhury haalt uit met een fantastische trap. Városi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - VfL Beul 1971 0:6

43e minuut.
Daar is van Aanholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Förster bereikt de bal nog maar net als eerste. Choudhury is nu in balbezit. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Choudhury met een sublieme pass. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov geeft een hoge lob. Özerginer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - VfL Beul 1971 0:7

45e minuut.
Natti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utopia Hammers 82%, VfL Beul 1971 18%.
Utopia Hammers - VfL Beul 1971 0:7

46e minuut.
Choudhury rent richting de bal. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov geeft een lange en hoge pass. Natti rent richting de bal. Natti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Colognesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choudhury bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi begaat een overtreding. Choudhury raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Choudhury neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Choudhury geeft een lange en hoge pass. van Aanholt probeert de bal aan de voet te houden. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov schiet op doel. Dráb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - VfL Beul 1971 0:8

49e minuut.
Johl bereikt de bal nog maar net als eerste. Johl passt de bal met de wreef. Loteria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov draait met de bal, schiet en ... Paal!

51e minuut.
Natti geeft een lange en hoge pass. Förster probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert van Aanholt de bal onder controle te krijgen. Choudhury bereikt de bal nog maar net als eerste. Choudhury haalt uit met een fantastische trap. Dráb bokst de bal weg.

54e minuut.
Vásquez rent richting de bal. Vásquez passt de bal in één keer door. Natti rent richting de bal. van Aanholt rent richting de bal. van Aanholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - VfL Beul 1971 0:9

56e minuut.
Səfixanov passt de bal in één keer door. Choudhury is nu in balbezit. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Choudhury verovert de bal door een tackle van achteren. Choudhury haalt uit met een fantastische trap. Dráb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Natti onderschept slim de pass. Natti schiet op doel. Förster heeft problemen om de bal te vangen. Natti bereikt de bal nog maar net als eerste. Natti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Norden komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov onderschept slim de pass. Səfixanov probeert naar een medespeler te passen. Natti bereikt de bal nog maar net als eerste. Natti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Doeltrap. Roxer komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Rosso verovert de bal door een tackle van achteren. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer passt de bal in één keer door. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Colognesi geeft een lange en hoge pass. Városi rent richting de bal. Səfixanov onderschept slim de pass. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. Dráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - VfL Beul 1971 0:10

81e minuut.
Bronner rent richting de bal. Səfixanov onderschept slim de pass. Səfixanov probeert naar een medespeler te passen. Norden rent richting de bal. Norden draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - VfL Beul 1971 0:11

82e minuut.
Norden krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Rosso de bal. Natti rent richting de bal. Natti draait met de bal, schiet en ... Dráb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - VfL Beul 1971 0:12

84e minuut.
Dobranschi rent richting de bal. Roxer onderschept slim de pass. Roxer geeft een hoge lob. Norden krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - VfL Beul 1971 0:13

88e minuut.
Norden draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Városi de bal onder controle te krijgen. Dobranschi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roxer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roxer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utopia Hammers 83%, VfL Beul 1971 17%.
Utopia Hammers - VfL Beul 1971 0:13