Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Dresdensia Burkartshain
4123-zentral Tactiek Normal
35% Balbezit 65%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
29.8 gemiddelde waardering 49.9
goed Schieten zeer goed
matig Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Kuffer geeft een lange en hoge pass. Jorović kopt de bal weg. Klungelig pakt Baszkowski de bal. Devriendt rent richting de bal. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dresdensia - Burkartshain 0:1

3e minuut.
Húfek is nu in balbezit. Húfek geeft een lange en hoge pass. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Janz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Flick rent richting de bal. Jorović verovert de bal door een tackle van achteren. Jorović passt de bal met de wreef. Pabina rent richting de bal. Pabina geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş geeft een hoge lob. Retter heeft problemen om de bal te vangen. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Giesso passt de bal zonder na te denken. Pabina rent richting de bal. Pabina passt de bal in één keer door. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Pahnke met een snelle inworp. Eberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberle geeft een hoge lob. Abeltshauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeltshauser schiet op doel. Belitardo bokst de bal weg.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Janz trapt de bal weg van het doel. Profiş kopt de bal weg. Devriendt rent richting de bal. Devriendt schiet op doel. Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Baszkowski rent richting de bal. Baszkowski geeft een lange en hoge pass. Giesso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pabina is nu in balbezit. Pabina haalt uit met een fantastische trap. Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kuffer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devriendt rent richting de bal. Devriendt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dresdensia - Burkartshain 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Dresdensia 65%, Burkartshain 35%.
FK Dresdensia - Burkartshain 0:2

48e minuut.
Devriendt is nu in balbezit. Kuffer begaat een overtreding. Devriendt raakt geblesseerd tijdens het duel. Profiş met een snel genomen vrije trap. Daar is Pabina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pabina passt de bal in één keer door. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kuffer rent richting de bal. Pahnke verovert de bal door een tackle van achteren. Húfek controleert de bal met de borst. Húfek geeft de bal voor. Devriendt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dresdensia - Burkartshain 0:3

58e minuut.
Húfek rent richting de bal. Húfek passt de bal zonder na te denken. Giesso is nu in balbezit. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt schiet op doel. Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dresdensia - Burkartshain 0:4

60e minuut.
Doeltrap. Janz met een harde bal richting middenveld. Jorović speelt de bal door. Húfek is nu in balbezit. Húfek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Elshout is nu in balbezit. Elshout passt de bal met de wreef. Giesso is nu in balbezit. Giesso schiet op doel. Janz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso verovert de bal door een tackle van achteren. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Janz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dresdensia - Burkartshain 0:5

74e minuut.
Devriendt is nu in balbezit. Giesso rent richting de bal. Baszkowski is nu in balbezit. Devriendt rent richting de bal. Devriendt schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dresdensia - Burkartshain 0:6

76e minuut.
Baszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giesso raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Giesso neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Parolo is nu in balbezit. Parolo geeft een hoge lob. Devriendt is nu in balbezit. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Dresdensia 71%, Burkartshain 29%.
FK Dresdensia - Burkartshain 0:6