Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 19:06
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.10 [del]
  • Stadion: AKS
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 21766
Burkartshain WSV trusetal
532 Tactiek Attack
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 22.5
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Berbecki geeft de bal voor. Elshout rent richting de bal. Elshout passt de bal zonder na te denken. Jorović rent richting de bal. Jorović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pauli kopt de bal weg. Jorović is nu in balbezit. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu draait met de bal, schiet en ... Nothaft maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Haak verovert de bal door een tackle van achteren. Pauli is nu in balbezit. Pauli passt de bal zonder na te denken. Au rent richting de bal. Au schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jorović met een sublieme pass. Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout met een sublieme pass. Jorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - WSV trusetal 1:0

15e minuut.
Parolo onderschept slim de pass. Elshout is nu in balbezit. Elshout passt de bal in één keer door. Berbecki rent richting de bal. Berbecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - WSV trusetal 2:0

19e minuut.
Pabina passt de bal in één keer door. Berbecki rent richting de bal. Cornelius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cornelius krijgt een gele kaart. Berbecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berbecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Nothaft bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Elshout speelt de bal door. Daar is Jorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jorović met een sublieme pass. Berbecki is nu in balbezit. Berbecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pabina is nu in balbezit. Pabina geeft een lange en hoge pass. Jorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorović draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Cornelius de bal. Nothaft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jorović rent richting de bal. Jorović schiet op doel. Nothaft probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Berbecki probeert naar een medespeler te passen. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Jorović is nu in balbezit. Jorović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Pauli speelt de bal door. Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout met een sublieme pass. Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - WSV trusetal 3:0

34e minuut.
Grozăvescu speelt de bal door. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorović rent richting de bal. Jorović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Orange met een sublieme pass. Jorović rent richting de bal. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorović draait met de bal, schiet en ... Nothaft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivers rent richting de bal. Jorović onderschept slim de pass. Jorović draait met de bal, schiet en ... Nothaft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berbecki rent richting de bal. Berbecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - WSV trusetal 4:0

42e minuut.
Pabina met een snelle inworp. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu passt de bal met de wreef. Jorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - WSV trusetal 5:0

43e minuut.
Berbecki passt de bal met de wreef. Ivers is nu in balbezit. Jorović onderschept slim de pass. Jorović haalt uit met een fantastische trap. Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - WSV trusetal 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burkartshain 16%, WSV trusetal 84%.
Burkartshain - WSV trusetal 6:0

47e minuut.
Erdmann is nu in balbezit. Pabina onderschept slim de pass. Pabina passt de bal in één keer door. Daar is Jorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jorović draait met de bal, schiet en ... Nothaft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Jorović passt de bal in één keer door. Daar is Berbecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Berbecki rent richting de bal. Berbecki schiet op doel. Nothaft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - WSV trusetal 7:0

54e minuut.
Pauli speelt de bal door. Jorović rent richting de bal. Jorović passt de bal zonder na te denken. Elshout rent richting de bal. Elshout geeft een lange en hoge pass. Nothaft bokst de bal weg. Berbecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - WSV trusetal 8:0

57e minuut.
Pauli met een sublieme pass. Elshout is nu in balbezit. Elshout probeert naar een medespeler te passen. Berbecki is nu in balbezit. Berbecki draait met de bal, schiet en ... Nothaft bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - WSV trusetal 9:0

60e minuut.
Ivers rent richting de bal. Ivers geeft de bal voor. Inworp. Elshout met een snelle inworp. Grozăvescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jorović is nu in balbezit. Jorović draait met de bal, schiet en ... Nothaft probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

61e minuut.
Orange met een sublieme pass. Elshout speelt de bal door. Berbecki rent richting de bal. Berbecki haalt uit met een fantastische trap. Nothaft maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - WSV trusetal 10:0

65e minuut.
Orange bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksch begaat een overtreding. Orange raakt geblesseerd tijdens het duel. Pauli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - WSV trusetal 11:0

66e minuut.
Haak is nu in balbezit. Jorović verovert de bal door een tackle van achteren. Jorović passt de bal met de wreef. Berbecki rent richting de bal. Berbecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Haak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grozăvescu met een sublieme pass. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cornelius geeft een lange en hoge pass. Pabina is nu in balbezit. Pabina passt de bal in één keer door. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecki haalt uit met een fantastische trap. Nothaft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Erdmann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grozăvescu de bal. Grozăvescu passt de bal zonder na te denken. Jorović is nu in balbezit. Jorović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cornelius geeft een hoge lob. Pabina kopt de bal weg. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - WSV trusetal 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burkartshain 25%, WSV trusetal 75%.
Burkartshain - WSV trusetal 12:0