Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 18:59
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.10 [del]
  • Stadion: AKS
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 29956
Burkartshain Utopia Hammers
Normal Tactiek 4-4-2
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 36.8
uitstekend Schieten matig
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Jorović met een sublieme pass. Pabina is nu in balbezit. Pabina geeft een hoge lob. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Húfek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobranschi. Húfek raakt geblesseerd tijdens het duel. Profiş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Devriendt krijgt zijn hoofd ertegen. Dráb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Utopia Hammers 1:0

18e minuut.
Húfek met een snelle inworp. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobranschi krijgt een gele kaart. Giesso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giesso met een snel genomen vrije trap. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt onderschept slim de pass. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Utopia Hammers 2:0

20e minuut.
Loteria rent richting de bal. Loteria passt de bal met de wreef. Parolo probeert naar een medespeler te passen. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Devriendt verovert de bal door een tackle van achteren. Förster is nu in balbezit. Devriendt onderschept slim de pass. Daar is Devriendt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Dráb bokst de bal weg.

25e minuut.
Rosso met een harde bal richting middenveld. Profiş kopt de bal weg. Giesso is nu in balbezit. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Förster verovert de bal door een tackle van achteren. Förster geeft een lange en hoge pass. Bambi kopt de bal weg. Bronner controleert de bal met de borst. Jorović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Utopia Hammers 3:0

29e minuut.
Pabina met de inworp. Jorović is nu in balbezit. Jorović geeft een hoge lob. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dobranschi verovert de bal door een tackle van achteren. Húfek onderschept slim de pass. Húfek speelt de bal door. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Utopia Hammers 4:0

41e minuut.
Pawluk kopt de bal weg. Johl is nu in balbezit. Elshout is nu in balbezit. Johl onderschept slim de pass. Johl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Parolo geeft een hoge lob. Rosso kan de bal niet met de borst controleren. Devriendt onderschept slim de pass. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Dráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Utopia Hammers 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burkartshain 24%, Utopia Hammers 76%.
Burkartshain - Utopia Hammers 5:0

55e minuut.
Giesso geeft een hoge lob. Rosso is nu in balbezit. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Dráb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Profiş met een sublieme pass. Förster heeft problemen om de bal te vangen. Profiş verovert de bal door een tackle van achteren. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Giesso is nu in balbezit. Bronner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giesso raakt geblesseerd tijdens het duel. Jorović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Devriendt krijgt zijn hoofd ertegen. Dráb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Húfek bereikt de bal nog maar net als eerste. Húfek geeft de bal voor. Klungelig pakt Pabina de bal. Devriendt rent richting de bal. Devriendt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Förster rent richting de bal. Giesso onderschept slim de pass. Giesso passt de bal met de wreef. Devriendt rent richting de bal. Devriendt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout met een sublieme pass. Devriendt rent richting de bal. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Városi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Grozăvescu passt de bal zonder na te denken. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Devriendt de bal. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Parolo heeft problemen om de bal te vangen. Parolo geeft een hoge lob. Bronner kopt de bal weg. Daar is Devriendt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Dráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burkartshain 28%, Utopia Hammers 72%.
Burkartshain - Utopia Hammers 5:0