Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfL Beul 1971 FK Dresdensia
3 - 4 - 3 Tactiek 4123-zentral
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
46 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
47.1 gemiddelde waardering 28.8
formidabel Schieten goed
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Żółkiewski speelt de bal door. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov speelt de bal door. Klungelig pakt Özerginer de bal. Özerginer draait met de bal, schiet en ... Janz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Naggi passt de bal zonder na te denken. Natti rent richting de bal. Baszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov verovert de bal door een tackle van achteren. Səfixanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Aanholt rent richting de bal. van Aanholt schiet op doel. Janz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 1:0

8e minuut.
Natti rent richting de bal. Baszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Natti begaat een overtreding. Natti krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Naggi neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Baszkowski de bal. Natti bereikt de bal nog maar net als eerste. Natti schiet op doel. Janz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 2:0

11e minuut.
Colognesi met de inworp. Səfixanov geeft een hoge lob. Özerginer rent richting de bal. Özerginer draait met de bal, schiet en ... Janz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 3:0

12e minuut.
Land probeert naar een medespeler te passen. Flick bereikt de bal nog maar net als eerste. Flick passt de bal in één keer door. Özerginer heeft problemen om de bal te vangen. Özerginer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
van Aanholt passt de bal met de wreef. Özerginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov draait met de bal, schiet en ... Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Inworp. Colognesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov geeft een lange en hoge pass. van Aanholt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov passt de bal zonder na te denken. Özerginer is nu in balbezit. Özerginer haalt uit met een fantastische trap. Janz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 4:0

20e minuut.
Səfixanov kopt de bal weg. van Aanholt heeft problemen om de bal te vangen. Özerginer rent richting de bal. Özerginer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kuffer de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Naggi met een sublieme pass. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov passt de bal zonder na te denken. van Aanholt is nu in balbezit. van Aanholt haalt uit met een fantastische trap. Janz bokst de bal weg. Retter bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerginer onderschept slim de pass. Özerginer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 5:0

22e minuut.
Natti onderschept slim de pass. Hoeppner begaat een overtreding. Natti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Səfixanov met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Özerginer de bal. Özerginer draait met de bal, schiet en ... Janz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Səfixanov geeft de bal voor. Özerginer heeft problemen om de bal te vangen. Özerginer passt de bal met de wreef. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt draait met de bal, schiet en ... Janz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Colognesi probeert naar een medespeler te passen. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov passt de bal zonder na te denken. van Aanholt rent richting de bal. van Aanholt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Żółkiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Naggi probeert naar een medespeler te passen. Natti is nu in balbezit. Natti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 6:0

37e minuut.
Pahnke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Colognesi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Özerginer maakt een snoekduik en kopt de bal. Janz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 7:0

39e minuut.
Səfixanov onderschept slim de pass. Səfixanov passt de bal in één keer door. Özerginer heeft problemen om de bal te vangen. Özerginer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 8:0

42e minuut.
Hoeppner rent richting de bal. Səfixanov onderschept slim de pass. Səfixanov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Özerginer de bal. Özerginer schiet op doel. Janz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Norden komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 21%, FK Dresdensia 79%.
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 8:0

49e minuut.
Pahnke geeft een lange en hoge pass. Inworp. Colognesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Colognesi met een snelle inworp. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov geeft de bal voor. van Aanholt is nu in balbezit. van Aanholt schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Baszkowski geeft een hoge lob. Inworp. Garde met de inworp. Səfixanov geeft een lange en hoge pass. Natti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 9:0

60e minuut.
Baszkowski passt de bal in één keer door. Daar is Norden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuffer begaat een overtreding. Kuffer krijgt een gele kaart. Norden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roxer komt het veld opgelopen. Choudhury komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Baszkowski geeft de bal voor. Inworp. Colognesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Səfixanov geeft een lange en hoge pass. Choudhury springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 10:0

66e minuut.
Inworp. Colognesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Səfixanov probeert naar een medespeler te passen. Roxer is nu in balbezit. Roxer schiet op doel. Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Choudhury bereikt de bal nog maar net als eerste. Choudhury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 11:0

69e minuut.
Roxer rent richting de bal. Retter maakt een afschuwelijke overtreding. Roxer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Səfixanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Choudhury kopt de bal weg. Baszkowski kan de bal niet met de borst controleren. Norden verovert de bal door een tackle van achteren. Norden schiet op doel. Janz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Choudhury rent richting de bal. Choudhury schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Naggi kopt de bal weg. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov passt de bal zonder na te denken. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Choudhury is nu in balbezit. Choudhury draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 12:0

72e minuut.
Kuffer heeft problemen om de bal te vangen. Norden is nu in balbezit. Norden passt de bal met de wreef. Choudhury rent richting de bal. Choudhury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Səfixanov de bal. Səfixanov geeft een hoge lob. Choudhury rent richting de bal. Choudhury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 13:0

77e minuut.
Norden onderschept slim de pass. Norden geeft de bal voor. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. Janz bokst de bal weg. Kuffer heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 14:0

80e minuut.
Naggi geeft de bal voor. Choudhury bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Choudhury de bal. Choudhury haalt uit met een fantastische trap. Janz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer schiet op doel. Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Naggi geeft de bal voor. Səfixanov kopt de bal weg. Choudhury bereikt de bal nog maar net als eerste. Choudhury haalt uit met een fantastische trap. Janz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 15:0

86e minuut.
Baszkowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Norden de bal onder controle te krijgen. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. Janz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 16:0

87e minuut.
Roxer rent richting de bal. Roxer geeft een hoge lob. Retter is nu in balbezit. Norden onderschept slim de pass. Norden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov passt de bal zonder na te denken. Norden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer rent richting de bal. Roxer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 26%, FK Dresdensia 74%.
VfL Beul 1971 - FK Dresdensia 16:0