Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hansa Eschwege Burkartshain
Ausdef Tactiek 532
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
34 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 49.4
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Dobor kopt de bal weg. Daar is Berbecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukosavljević begaat een overtreding. Vukosavljević krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Lassan met een sublieme pass. Vukosavljević probeert de bal met de borst te controleren. Berbecki is nu in balbezit. Vukosavljević onderschept slim de pass. Vukosavljević schiet op doel. Belitardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Burkartshain 1:0

10e minuut.
Skitek heeft problemen om de bal te vangen. Skitek geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Burkartshain 2:0

13e minuut.
Frontoura rent richting de bal. Frontoura passt de bal met de wreef. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nizzetto de bal onder controle te krijgen. Belitardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Nizzetto de bal. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Belitardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Nizzetto kopt de bal weg. Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Burkartshain 3:0

18e minuut.
Caragiale passt de bal met de wreef. Frontoura met een sublieme pass. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Burkartshain 4:0

22e minuut.
Dobor is nu in balbezit. Dobor met een sublieme pass. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Belitardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Burkartshain 5:0

24e minuut.
Delfino verovert de bal door een tackle van achteren. Delfino probeert naar een medespeler te passen. Frontoura probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nizzetto kopt de bal weg. Przystupa is nu in balbezit. Przystupa geeft de bal voor. Dobor is nu in balbezit. Dobor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Caragiale passt de bal zonder na te denken. Frontoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontoura geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Frontoura passt de bal in één keer door. Dobor is nu in balbezit. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Burkartshain 6:0

33e minuut.
Delfino geeft een lange en hoge pass. Belitardo met een sublieme pass. Delfino kopt de bal weg. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Belitardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Húfek passt de bal in één keer door. Devriendt heeft problemen om de bal te vangen. Nadoveza is nu in balbezit. Devriendt verovert de bal door een tackle van achteren. Devriendt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Caragiale verovert de bal door een tackle van achteren. Caragiale geeft een lange en hoge pass. Nizzetto probeert de bal met de borst te controleren. Dobor is nu in balbezit. Dobor haalt uit met een fantastische trap. Belitardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vukosavljević is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Burkartshain 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 39%, Burkartshain 61%.
FC Hansa Eschwege - Burkartshain 7:0

46e minuut.
Cselleng komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Frontoura heeft problemen om de bal te vangen. Frontoura passt de bal met de wreef. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Nizzetto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa passt de bal in één keer door. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Belitardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Burkartshain 8:0

51e minuut.
Ötmez geeft de bal voor. Vukosavljević kopt de bal weg. Cselleng controleert de bal met de borst. Cselleng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Burkartshain 9:0

53e minuut.
Elshout rent richting de bal. Skitek verovert de bal door een tackle van achteren. Skitek passt de bal met de wreef. Cselleng rent richting de bal. Cselleng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Skitek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przystupa is nu in balbezit. Przystupa passt de bal in één keer door. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng haalt uit met een fantastische trap. Belitardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Frontoura met een sublieme pass. Vukosavljević rent richting de bal. Parolo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vukosavljević raakt geblesseerd tijdens het duel. Vukosavljević legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Belitardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Burkartshain 10:0

61e minuut.
Nizzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng onderschept slim de pass. Cselleng met een sublieme pass. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Belitardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parolo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przystupa met de inworp. Skitek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Przystupa geeft de bal voor. Klungelig pakt Nizzetto de bal. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Belitardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Burkartshain 11:0

66e minuut.
Przystupa rent richting de bal. Przystupa passt de bal met de wreef. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević schiet op doel. Belitardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Burkartshain 12:0

68e minuut.
Frontoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontoura geeft een lange en hoge pass. Nizzetto heeft problemen om de bal te vangen. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Húfek rent richting de bal. Żyła onderschept slim de pass. Żyła passt de bal met de wreef. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Grozăvescu is nu in balbezit. Skitek rent richting de bal. Delfino speelt de bal door. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević schiet op doel. Belitardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Parolo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skitek met een snelle inworp. Przystupa rent richting de bal. Przystupa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Berbecki is nu in balbezit. Przystupa onderschept slim de pass. Przystupa passt de bal zonder na te denken. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Burkartshain 13:0

87e minuut.
Przystupa onderschept slim de pass. Przystupa speelt de bal door. Cselleng rent richting de bal. Nizzetto is nu in balbezit. Vukosavljević is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frontoura zal de hoekschop nemen. Vukosavljević springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Burkartshain 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 31%, Burkartshain 69%.
FC Hansa Eschwege - Burkartshain 14:0