Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Laufer Utopia Hammers
451 Tactiek 4-4-2
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 34.1
adequate Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Jaschusch rent richting de bal. Förster verovert de bal door een tackle van achteren. Förster geeft een lange en hoge pass. Johl is nu in balbezit. Johl draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rutz rent richting de bal. Rutz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - Utopia Hammers 0:1

14e minuut.
Bachtiari is nu in balbezit. Johl verovert de bal door een tackle van achteren. Rutz rent richting de bal. Rutz schiet op doel. Hilpert probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Johl bereikt de bal nog maar net als eerste. Johl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - Utopia Hammers 0:2

19e minuut.
Dobranschi met een sublieme pass. Johl rent richting de bal. Johl passt de bal met de wreef. Rutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutz draait met de bal, schiet en ... Hilpert bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Dobranschi kopt de bal weg. Loteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Loteria probeert naar een medespeler te passen. Rutz heeft problemen om de bal te vangen. Rutz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bronner met een sublieme pass. Johl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammerl is nu in balbezit. Johl verovert de bal door een tackle van achteren. Johl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dobranschi met een snelle inworp. Jezierski rent richting de bal. Jezierski passt de bal met de wreef. Loteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Loteria draait met de bal, schiet en ... Hilpert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - Utopia Hammers 0:3

45e minuut.
Leguner is nu in balbezit. Leguner geeft een hoge lob. Landgrebe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Laufer 65%, Utopia Hammers 35%.
FC Laufer - Utopia Hammers 0:3

60e minuut.
Daar is Rutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Városi rent richting de bal. Városi passt de bal in één keer door. Rutz is nu in balbezit. Rutz schiet op doel. Hilpert bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - Utopia Hammers 0:4

65e minuut.
Rosso is nu in balbezit. Rosso geeft de bal voor. Johl rent richting de bal. Johl draait met de bal, schiet en ... Hilpert probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - Utopia Hammers 0:5

67e minuut.
Siffling kopt de bal weg. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi passt de bal met de wreef. Rutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutz haalt uit met een fantastische trap. Hilpert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Rutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Johl rent richting de bal. Rutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - Utopia Hammers 0:6

76e minuut.
Leguner passt de bal in één keer door. Gartung is nu in balbezit. Gartung probeert naar een medespeler te passen. Jaschusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaschusch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Bronner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi speelt de bal door. Rutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dobranschi kopt de bal weg. Jezierski met een sublieme pass. Johl is nu in balbezit. Rutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Johl bereikt de bal nog maar net als eerste. Johl draait met de bal, schiet en ... Hilpert bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Laufer 61%, Utopia Hammers 39%.
FC Laufer - Utopia Hammers 0:6