Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Dresdensia TSV 1860 München
4123-zentral Tactiek NORGE-4-1-4-1
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
28.8 gemiddelde waardering 47.7
redelijk Schieten goed
matig Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Kleitsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodi geeft een hoge lob. Retter heeft problemen om de bal te vangen. Timiş is nu in balbezit. Timiş haalt uit met een fantastische trap. Janz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dresdensia - TSV 1860 München 0:1

3e minuut.
Pahnke met de inworp. Kleitsmann is nu in balbezit. Kleitsmann geeft de bal voor. Timiş rent richting de bal. Timiş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Pahnke is nu in balbezit. Lodi verovert de bal door een tackle van achteren. Lodi passt de bal zonder na te denken. Kleitsmann rent richting de bal. Kleitsmann geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pahnke is nu in balbezit. Kleitsmann onderschept slim de pass. Kleitsmann speelt de bal door. Timiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Timiş schiet op doel. Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Lodi kopt de bal weg. Kleitsmann is nu in balbezit. Kleitsmann passt de bal zonder na te denken. Daar is Timiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timiş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Schilder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schilder geeft een hoge lob. Timiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Timiş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Wenzel komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Kleitsmann is nu in balbezit. Kleitsmann geeft een lange en hoge pass. Timiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Timiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dresdensia - TSV 1860 München 0:2

29e minuut.
Kleitsmann is nu in balbezit. Kleitsmann probeert naar een medespeler te passen. Timiş rent richting de bal. Timiş draait met de bal, schiet en ... Janz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Godart bereikt de bal nog maar net als eerste. Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Paar geeft een lange en hoge pass. Timiş rent richting de bal. Timiş draait met de bal, schiet en ... Janz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kleitsmann zal de hoekschop nemen. Timiş maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Retter rent richting de bal. Retter geeft een hoge lob. Paar is nu in balbezit. Paar met een sublieme pass. Kleitsmann rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Havrlík komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Lodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodi haalt uit met een fantastische trap. Hoeppner heeft problemen om de bal te vangen. Timiş is nu in balbezit. Timiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kleitsmann rent richting de bal. Pahnke begaat een overtreding. Kleitsmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lodi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Retter de bal. Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Paar draait met de bal, schiet en ... Janz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Dresdensia 81%, TSV 1860 München 19%.
FK Dresdensia - TSV 1860 München 0:2

46e minuut.
Havrlík probeert de bal aan de voet te houden. Kleitsmann is nu in balbezit. Kleitsmann met een sublieme pass. Timiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Timiş schiet op doel. Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Kleitsmann passt de bal met de wreef. Paar rent richting de bal. Baszkowski is nu in balbezit. Paar verovert de bal door een tackle van achteren. Paar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Lodi passt de bal met de wreef. Timiş is nu in balbezit. Baszkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Baszkowski krijgt een gele kaart. Timiş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paar komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Timiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Timiş geeft de bal voor. Baszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Timiş is nu in balbezit. Timiş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Timiş passt de bal zonder na te denken. Kleitsmann is nu in balbezit. Kleitsmann geeft een hoge lob. Timiş springt en kopt de bal. Janz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dresdensia - TSV 1860 München 0:3

61e minuut.
Paar geeft een lange en hoge pass. Kleitsmann heeft problemen om de bal te vangen. Kleitsmann passt de bal met de wreef. Timiş rent richting de bal. Timiş haalt uit met een fantastische trap. Janz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Inworp. Centkowski komt het veld opgelopen. Godart met de inworp. Timiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Timiş haalt uit met een fantastische trap. Janz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Paar geeft een hoge lob. Kuffer heeft problemen om de bal te vangen. Kleitsmann is nu in balbezit. Kleitsmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Schilder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schilder geeft een lange en hoge pass. Kleitsmann rent richting de bal. Kleitsmann geeft een hoge lob. Timiş maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dresdensia - TSV 1860 München 0:4

76e minuut.
Godart onderschept slim de pass. Godart geeft een hoge lob. Kleitsmann rent richting de bal. Kleitsmann draait met de bal, schiet en ... Janz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Kleitsmann de bal. Kleitsmann speelt de bal door. Timiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Timiş draait met de bal, schiet en ... Janz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dresdensia - TSV 1860 München 0:5

82e minuut.
Lodi speelt de bal door. Kleitsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleitsmann passt de bal met de wreef. Timiş rent richting de bal. Timiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Janz met een harde bal richting middenveld. Flick kopt de bal weg. Timiş is nu in balbezit. Timiş haalt uit met een fantastische trap. Janz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Janz trapt de bal weg. Trung Hưng kopt de bal weg. Timiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Timiş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kleitsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleitsmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dresdensia - TSV 1860 München 0:6

86e minuut.
Retter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paar met de inworp. Daar is Timiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timiş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Dresdensia 82%, TSV 1860 München 18%.
FK Dresdensia - TSV 1860 München 0:6