Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hansa Eschwege VfL Beul 1971
Ausdef Tactiek 3 - 4 - 3
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.4 gemiddelde waardering 56.3
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Ötmez met een sublieme pass. Daar is Xəqani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xəqani geeft een hoge lob. Vásquez controleert de bal met de borst. Vukosavljević verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lassan trapt de bal weg. Colognesi heeft problemen om de bal te vangen. Colognesi passt de bal zonder na te denken. Choudhury bereikt de bal nog maar net als eerste. Choudhury schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lassan met een harde bal richting middenveld. Borja kopt de bal weg. Cselleng rent richting de bal. Cselleng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Przystupa de bal. Vásquez is nu in balbezit. Válber verovert de bal door een tackle van achteren. Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borja met een snelle inworp. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng geeft een hoge lob. Nicolaescu bokst de bal weg.

18e minuut.
Cockings kopt de bal weg. Przystupa speelt de bal door. Klungelig pakt Vukosavljević de bal. Vukosavljević schiet op doel. Nicolaescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa speelt de bal door. Cockings rent richting de bal. Vukosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cselleng rent richting de bal. Cselleng draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Przystupa is nu in balbezit. Natti verovert de bal door een tackle van achteren. Xəqani geeft een hoge lob. Cselleng rent richting de bal. Cselleng draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - VfL Beul 1971 1:0

43e minuut.
Przystupa rent richting de bal. Przystupa probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - VfL Beul 1971 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 42%, VfL Beul 1971 58%.
FC Hansa Eschwege - VfL Beul 1971 2:0

46e minuut.
Özerginer komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Səfixanov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konarzewski. Səfixanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaschler met een snel genomen vrije trap. Özerginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerginer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - VfL Beul 1971 2:1

57e minuut.
Cockings geeft de bal voor. Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski speelt de bal door. Borja rent richting de bal. Borja geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadoveza begaat een overtreding. Səfixanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Norden komt het veld opgelopen. Colognesi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. van Aanholt komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Vukosavljević is nu in balbezit. Cockings is nu in balbezit. Vukosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 50%, VfL Beul 1971 50%.
FC Hansa Eschwege - VfL Beul 1971 2:1