Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfL Beul 1971 FC Hansa Eschwege
3 - 4 - 3 Tactiek Innen
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 20
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
55.1 gemiddelde waardering 66.1
uitstekend Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen solide


7e minuut.
Cockings geeft een hoge lob. Natti kopt de bal weg. Colognesi speelt de bal door. Özerginer rent richting de bal. Özerginer draait met de bal, schiet en ... Lassan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Cockings geeft een hoge lob. Inworp. Borja met een snelle inworp. Konarzewski speelt de bal door. Borja geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Dobor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cockings de bal. Vukosavljević onderschept slim de pass. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FC Hansa Eschwege 0:1

12e minuut.
Vukosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Cselleng rent richting de bal. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FC Hansa Eschwege 0:2

22e minuut.
Nadoveza geeft de bal voor. Klungelig pakt Gaschler de bal. Vukosavljević speelt de bal door. Cselleng rent richting de bal. Cselleng haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cockings rent richting de bal. Cockings geeft de bal voor. Xəqani kopt de bal weg. Przystupa geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Przystupa geeft de bal voor. Cselleng rent richting de bal. Kempf rent richting de bal. Vukosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukosavljević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Gaschler onderschept slim de pass. Przystupa onderschept slim de pass. Przystupa geeft de bal voor. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević schiet op doel. Nicolaescu bokst de bal weg.

39e minuut.
Inworp. Przystupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xəqani geeft een hoge lob. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Colognesi probeert naar een medespeler te passen. Naggi probeert naar een medespeler te passen. Özerginer rent richting de bal. Natti is nu in balbezit. Natti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 61%, FC Hansa Eschwege 39%.
VfL Beul 1971 - FC Hansa Eschwege 0:2

46e minuut.
Válber komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Konarzewski kopt de bal weg. Żółkiewski heeft problemen om de bal te vangen. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja geeft de bal voor. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel. Nicolaescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Nicolaescu met een harde bal richting middenveld. Konarzewski kopt de bal weg. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani geeft de bal voor. Vukosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja geeft een hoge lob. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević schiet op doel. Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FC Hansa Eschwege 0:3

60e minuut.
Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Natti begaat een overtreding. Cselleng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Norden komt het veld opgelopen. Przystupa met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Válber de bal. Válber speelt de bal door. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FC Hansa Eschwege 0:4

65e minuut.
Xəqani kopt de bal weg. Przystupa is nu in balbezit. Przystupa geeft de bal voor. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vukosavljević controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Owen komt het veld opgelopen. van Aanholt komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Przystupa geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Przystupa zal de hoekschop nemen. Cselleng kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Borja probeert naar een medespeler te passen. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaschler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaschler krijgt een gele kaart. Cselleng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vukosavljević zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FC Hansa Eschwege 0:5

84e minuut.
Naggi geeft een hoge lob. Norden rent richting de bal. Norden met een sublieme pass. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt haalt uit met een fantastische trap. Lassan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Konarzewski geeft een lange en hoge pass. Gaschler kopt de bal weg. Kempf probeert de bal aan de voet te houden. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - FC Hansa Eschwege 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 59%, FC Hansa Eschwege 41%.
VfL Beul 1971 - FC Hansa Eschwege 0:6