Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verein für Frieden & Fortschrit Burkartshain
4-212-1_rev4_wd Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
36 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.4 gemiddelde waardering 49.5
incredible Schieten solid
outstanding Passen solid
excellent Verdedigen adequate


4e minuut.
Daar is Kléber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kléber geeft een hoge lob. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Belitardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Burkartshain 1:0

5e minuut.
Bambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambi passt de bal zonder na te denken. Bechstädt met een sublieme pass. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Grozăvescu geeft de bal voor. Scuderin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderin geeft een lange en hoge pass. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Belitardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Burkartshain 2:0

9e minuut.
Hänig passt de bal in één keer door. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt passt de bal in één keer door. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Burkartshain 3:0

11e minuut.
Bechstädt passt de bal in één keer door. Gärke met een sublieme pass. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Belitardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Burkartshain 4:0

12e minuut.
Devriendt met een sublieme pass. Berbecki is nu in balbezit. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Subekti met een sublieme pass. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt passt de bal in één keer door. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Belitardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gärke is nu in balbezit. Gärke probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Belitardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Subekti geeft een lange en hoge pass. Bonifaz is nu in balbezit. Bambi rent richting de bal. Bechstädt verovert de bal door een tackle van achteren. Bechstädt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hänig speelt de bal door. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bechstädt passt de bal in één keer door. Gärke is nu in balbezit. Gärke passt de bal in één keer door. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hänig passt de bal in één keer door. Bechstädt heeft problemen om de bal te vangen. Bechstädt geeft een hoge lob. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Hänig rent richting de bal. Hänig speelt de bal door. Gärke speelt de bal door. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Burkartshain 5:0

36e minuut.
Bambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt verovert de bal door een tackle van achteren. Bechstädt passt de bal zonder na te denken. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Belitardo bokst de bal weg.

38e minuut.
Profiş heeft problemen om de bal te vangen. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti passt de bal zonder na te denken. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Elshout met een sublieme pass. Profiş rent richting de bal. Subekti speelt de bal door. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Burkartshain 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verein für Frieden & Fortschrit 32%, Burkartshain 68%.
Verein für Frieden & Fortschrit - Burkartshain 6:0

52e minuut.
Wonneberger geeft de bal voor. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz passt de bal met de wreef. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Bechstädt passt de bal met de wreef. Subekti probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Grozăvescu geeft een hoge lob. Pabina kopt de bal weg. Kléber speelt de bal door. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Belitardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Bonifaz is nu in balbezit. Grozăvescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonifaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grozăvescu speelt de bal door. Bonifaz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Burkartshain 7:0

59e minuut.
Húfek is nu in balbezit. Húfek met een sublieme pass. Devriendt rent richting de bal. Devriendt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Burkartshain 7:1

67e minuut.
Grozăvescu passt de bal met de wreef. Bechstädt probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Burkartshain 8:1

71e minuut.
Gärke is nu in balbezit. Gärke speelt de bal door. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Belitardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Burkartshain 9:1

72e minuut.
Subekti is nu in balbezit. Gärke is nu in balbezit. Gärke geeft een hoge lob. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Scuderin onderschept slim de pass. Subekti met een sublieme pass. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Belitardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Burkartshain 10:1

79e minuut.
Grozăvescu geeft een hoge lob. Devriendt controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Subekti neemt vlug de vrije trap. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel. Belitardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Parolo de bal onder controle te krijgen. Gärke is nu in balbezit. Gärke geeft een hoge lob. Belitardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Burkartshain 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verein für Frieden & Fortschrit 42%, Burkartshain 58%.
Verein für Frieden & Fortschrit - Burkartshain 11:1